Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас // Bourgas.Org
Както си стоим посред нощ и киризим броячите се сещаме, че навън мирише на повече от радиация

Добро утро, БУРГАС



Изгрев. Снимка Етелка Пирева
Ключови думи: Бургас
13 Март 2011, Неделя


Автор: bourgas.org

Вече е 13 март, живи сме и това е достатъчно, за да гледаме Робърт де Ниро по някое от bTV-тата, т.е. щастието ни е интелектуално пълно.  На тази дата са открити планетата Уран, планета ПЛУТОН, Превзета е Одринската крепост, Роден е Александър Стамболийски ..



... , Роден е ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ, православната църква почита Св. Никифор, патриарх Цариградски - т.е. все ще се измисли кой да има имен ден.

13 март ще е още една хубава сутрин на брега на морето без радиация, а тя рано или късно ще пристигне в безобидна форма :)). Марулите все още не са поникнали, затова да не се притесняваме като след онзи майски ден, след който възникна най-кошмарния компютърен вирус Чернобил.

Етелка е на линия и тази великолепна снимка е моментално издирен.

Руски еколози твърдят, че освен Япония - Турция и Италия са застрашени от ядрен ад, защото, необмислено строят ядрени електроцентрали в сеизмични зони.


Позабравили сме мириса на Бургас с онова леко смъдене, което показва, че НХК все още работи и по правило изпуска газове в събота срещу неделя, защото разчита, че повече бургазлии са будни по това време и няма да останат незабелязани. НХК пърди, би казал тук един наш приятел.

Елка Стоянова пак е била един бюст пред другите и е доказала в Груви бар, че е най-добрата разказвачка. Като споменахме Груви бар, та са сетихме, че позабравихме това място, а някога там имаше един барман, който мечтаееше за 6-звезден хотел и правеше по правилен начин Ling Island Ice tea, което не е студен чай. После Мишо взе да се занимава  глупости и работата се оттече. :))

Преди малко направихме последна консултация с юристката ни, от което се породиха няколко пъклени плана, но в крайна сметка нищо не е по-силно от природата, особено от женската ;)).

Коментаторите на CNN са великани. Извлякоха максимален брой пермутации от онези 10 кадъра, които имат от нещастието в Япония.

Разрази се дискусия, която премина в монолог на тема - каква да е Темата на Пясъчните фигури. Нашата идея да се представят героите на Чудомир надделя, но по всяка вероятност Сандра Бълок и Мерлин Монро ще кълчат пясъчни баджаци, защото ние сме мъдри, но от Общината са силни :)) Това обаче ще бъде развито в отделна тема.

Левски би нашите от Черноморец само с 1:0, като така двата отбора си запазиха позициите - второ и шесто място съответно, но пък Черноморец има най-добрия сайт на футболен отбор в България.

Ако случайно минавате край общината вдигнете нагоре глава, не забивайте поглед в земята :)) Така ще видите как от Сградата с колоните ви пожелават една ли не Честита Нова година. В този смисъл, щом е нова година, както ви твърдят всички простотии които са се случили след това все още не са се случили и така можете да ги избегнете.

Хайде, лека и от нас!

 



Прочетено: 16213 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
аз Лалета Художник Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Пристанище Приморско Spirit of Burgas pepi Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Руски паметник, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development