Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас // Bourgas.Org
Както си стоим посред нощ и киризим броячите се сещаме, че навън мирише на повече от радиация

Добро утро, БУРГАС



Изгрев. Снимка Етелка Пирева
Ключови думи: Бургас
13 Март 2011, Неделя


Автор: bourgas.org

Вече е 13 март, живи сме и това е достатъчно, за да гледаме Робърт де Ниро по някое от bTV-тата, т.е. щастието ни е интелектуално пълно.  На тази дата са открити планетата Уран, планета ПЛУТОН, Превзета е Одринската крепост, Роден е Александър Стамболийски ..



... , Роден е ПАНЧО ВЛАДИГЕРОВ, православната църква почита Св. Никифор, патриарх Цариградски - т.е. все ще се измисли кой да има имен ден.

13 март ще е още една хубава сутрин на брега на морето без радиация, а тя рано или късно ще пристигне в безобидна форма :)). Марулите все още не са поникнали, затова да не се притесняваме като след онзи майски ден, след който възникна най-кошмарния компютърен вирус Чернобил.

Етелка е на линия и тази великолепна снимка е моментално издирен.

Руски еколози твърдят, че освен Япония - Турция и Италия са застрашени от ядрен ад, защото, необмислено строят ядрени електроцентрали в сеизмични зони.


Позабравили сме мириса на Бургас с онова леко смъдене, което показва, че НХК все още работи и по правило изпуска газове в събота срещу неделя, защото разчита, че повече бургазлии са будни по това време и няма да останат незабелязани. НХК пърди, би казал тук един наш приятел.

Елка Стоянова пак е била един бюст пред другите и е доказала в Груви бар, че е най-добрата разказвачка. Като споменахме Груви бар, та са сетихме, че позабравихме това място, а някога там имаше един барман, който мечтаееше за 6-звезден хотел и правеше по правилен начин Ling Island Ice tea, което не е студен чай. После Мишо взе да се занимава  глупости и работата се оттече. :))

Преди малко направихме последна консултация с юристката ни, от което се породиха няколко пъклени плана, но в крайна сметка нищо не е по-силно от природата, особено от женската ;)).

Коментаторите на CNN са великани. Извлякоха максимален брой пермутации от онези 10 кадъра, които имат от нещастието в Япония.

Разрази се дискусия, която премина в монолог на тема - каква да е Темата на Пясъчните фигури. Нашата идея да се представят героите на Чудомир надделя, но по всяка вероятност Сандра Бълок и Мерлин Монро ще кълчат пясъчни баджаци, защото ние сме мъдри, но от Общината са силни :)) Това обаче ще бъде развито в отделна тема.

Левски би нашите от Черноморец само с 1:0, като така двата отбора си запазиха позициите - второ и шесто място съответно, но пък Черноморец има най-добрия сайт на футболен отбор в България.

Ако случайно минавате край общината вдигнете нагоре глава, не забивайте поглед в земята :)) Така ще видите как от Сградата с колоните ви пожелават една ли не Честита Нова година. В този смисъл, щом е нова година, както ви твърдят всички простотии които са се случили след това все още не са се случили и така можете да ги избегнете.

Хайде, лека и от нас!

 



Прочетено: 16149 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. В атака моите цветя Жреци на музите 2009 след кафето КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА! Бургас, ФЛОРА 2008 Мото клуб Кокили за Строители и Атракции xx
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development