Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Политика // БСП
Младежите да БСП се показаха в Бургас

Хладилникът



Младежкото БСП - акция ХЛАДИЛНИК
Ключови думи: Младежкото БСП - акция ХЛАДИЛНИК
11 Март 2011, Петък



Младежката организация на БСП най-после ссе показа на светло в Бургас

Започна Акция ХЛАДИЛНИКЪТ на нашето недоволство. Млади социалисти от Бургас застанаха Областна управа в града. Членове на Младежкото обединение на Столетницата и техни приятели изразиха своя протест срещу покачващите се цени на хранителните стоки.

Акцията е символичен протест срещу правителствената политика и замразените доходи, каза Живко Господинов, председател на Младежкото обединение в Бургас. Целта ни е да дадем възможност на гражданите да напишат своите послания към правителството на листчета, които да залепят на хладилника, допълни още той. Според него младежите не са против стремежа на управляващите да строят магистрали, но се опасяват, че голяма част от българските граждани няма да оцелеят физически, за да ги използват.

Призоваваме гражданите да дойдат и да залепят своите послания към правителството и управляващите, каза Димитър Атанасов. Както виждате в хладилника сме илюстрирали покупателната способност на повечето хора, която се свежда до половин хляб и кофичка кисело мляко, показа той. Последните данни сочат, че нивото на безработица сред младежите е над 20% - по-високо от тази при останалите  групи. Това е проблем с икономически, социални и психологически последствия. Висока младежка безработица означава загубени за обществото инвестиции в образованието им, държавата не може да разчита на приноса им в осигурителните системи и увеличава разходите за тях, смята още Димитър Атанасов.

Областният председател на БСП Атанас Зафиров също се включи в акцията, като залепи листче с надпис” Оставка”.

 



Прочетено: 5528 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик Бургаският кей В Несебър Компасът на ул. Ремонтира носачи BMW Мебелна Фабрика ДИЕЗ аз Община Бургас pepi ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност... АЗ ПЕПИТА
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development