Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Сноби // Клюки
Братята дадоха коктейл на общинари и областни в хотел Мираж

ГЕРБ се навъртат около братя ДиневиБратя Диневи подариха на Бургаски политици заря
Ключови думи: Братя Диневи, коктейл, хотел Мираж, трети март, заря, Бургас, Златина Дукова, Йорданка Ананиева
04 Март 2011, ПетъкБратя Диневи отбелязаха Националния празник на България с празничен коктейл-заря       За 18-а поредна година строителните предприемачи братя Диневи отбелязаха Националния празник на България  3 март с тържествен коктейл-заря. Тържеството, което се превърна в традиция за предприемачите от Свети Влас се проведе в хотел “Мираж” в Бургас.
Сред официалните гости бяха зам. областните управители на Бургас г-жа Златина Дукова и г-н Златко Димитров, зам.-кметът по култура и образование г-жа Йорданка Ананиева, директорът на ОД на МВР – Бургас Милен Димитров, апелативният прокурор Емил Христов, кметът на Поморие Петър Златанов, председателят на ОбС – Несебър Благой Филипов, общински съветници от Бургас и Несебър, бизнес-партньори и др.
От името на кмета на Бургас Димитър Николов приветствие поднесе г-жа Ананиева, която поздрави гостите с националния празник и подчерта, че «на този ден е важно да помним хората, които дадоха път на свободна и независима България, да помним техните завети и да ги предаваме на поколенията».
Основен акцент в празничната програма бе премиерата на новата книга на Стоян Райчевски «Старият Бургас». В нея авторът в хронологичен ред е публикувал материали, отразяващи стопанския, обществен и културен живот на най-динамично развиващият се български град от Освобождението до 1939 г. Той благодари на домакините братя Диневи за възможността именно в Бургас и именно на тази светла дата да презентира книгата си, като използва случая и подари официално от нея на г-жа Ананиева и на зам.областните управители г-жа Дукова и г-н Димитров.
В духа на българските народни традиции, тържеството започна с изпълнения на фолклорен „Странджански ансамбъл”, включващ традиционни народни песни и хора. Програмата, продуцирана от Богдан Томов продължи с изпълненията на Камелия Воче, хумористичните скечове на Георги Мамалев и фолк-певиците Емилия и Нелина. Кулминацията на вечерта бе атрактивната заря, подарък за жителите на града.

Прочетено: 24693 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
634
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, ФЛОРА 2008 kq Vision Истанбул Воробей от страха полез на стенку Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ пчела pepi Небе pepi хотел приморец
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development