Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Черноморец Поморие - Хубчев ще разчита на халфове



04 Март 2011, Петък



Старши треньорът на Черноморец-Поморие Петър Хубчев ще разчита на офанзивни халфове да компенсират затруднения му избор в атака.

Старши треньорът на „Черноморец-Поморие” Петър Хубчев ще разчита на офанзивни халфове да компенсират затруднения му избор в атака. Отборът остана само с един типичен нападател в лицето на Васил Калоянов, след като в последната контрола с „Добруджа” Андрей Атанасов се контузи и се наложи да бъде гипсиран.
Поморийските „акули” приемат „Светкавица” на 5 март /събота/ от 15.00 часа в 18-ия кръг от първенството на Източна „Б” група. Това ще бъде официален дебют и на двата отбора за годината, след като двубоите им от 17-ия кръг в края на миналата седмица бяха отложени заради лоши терени след падналия сняг.
Освен Атанасов и оперирания от кръстни връзки Христо Лемперов, Хубчев няма да може да ползва в събота и десния защитник Мирослав Коев, който е възстановен от разтежение на бедрения мускул, но няма да се рискува с включването му в игра. При дефицита на достатъчно изпълнители на върха на атаката, наставникът на поморийци е принуден да заложи на тактика с по-чести включвания напред на хора от полузащитата, сред които не липсват реализатори.


Прочетено: 4508 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Фонтанът на Труженики моря Созопол. морето морето и ние wellcome to bourgas Община Бургас Бургас-моста Аз в Лондон Лутън Флора Бургас 2009 Созопол хотел приморец
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development