Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
ПР Публикации
Утре настъпва часът на истината

Варна Тауърс дават Ситроен



Варна Тауърс дават Ситроен
Ключови думи: Варна Тауърс, новогодишна томбола
13 Януари 2011, Четвъртък



В продължение на месец клиентите на Варна Тауърс попълваха талончета, за да се включат в новогодишната томбола с надеждата, че най-новият варненски комплекс ще им донесе още подаръци за новата година

В продължение на месец клиентите на Варна Тауърс попълваха талончета, за да се включат в новогодишната томбола с надеждата, че най-новият варненски комплекс ще им донесе още подаръци за новата година. Днес е крайният срок за участие – не изпускайте своя шанс, а хуквайте към Варна Тауърс, за да изпробвате късмета си. Утре настъпва часът на истината – на 15 януари от 19:00 часа ще бъдат изтеглени късметлиите, а един от тях ще се сдобие с чисто нов автомобил Citroen C3.
В борбата за новия Citroen участват хиляди. И въпреки че автомобилът е само един, не се отчайвайте – очакват ви още много други награди от новогодишната томбола. Велосипед, дрехи, очила, торти, техника и какво ли още не, могат да са ваши, ако сте попълнили талонче за участие.
Тегленето на наградите от новогодишната томбола ще протече нестандартно, типично в стила на новия символ на морската ни столица. За да сме в час с модните тенденции, Варна Тауърс ще отдаде заслужена почит към модата и за пореден път ще организира дефиле с участието на своите брандове. Освен наградите от томболата, по време на дефилето ще се раздават още множество атрактивни награди.
А в събота имената на щастливците от томболата на Варна Тауърс ще изтегли не кой да е, а любимият български композитор Митко Щерев от легендарната група Диана Експрес. След това Митко ще се отправи към City Rock Cafe, където заедно с Илия Ангелов ще зарадват вечните си фенове с уникални лайф изпълнения.


Прочетено: 4365 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
За Майсторите!!!!!!! Странджа Гората Исторически музей, Бургас моите цветя Бургас, ФЛОРА 2009 Pepi врабец АЗ ПЕПИ Pepi Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development