Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Милен Георгиев пожела успех срещу „Левски”



29 Октомври 2004, Петък


Автор: Burgas Info



Футболистът на „Лиерс” Милен Георгиев, пожела успех на своите бивши съотборници от „Нафтекс” в мача с „Левски” София- това съобщиха от пресцентъра на шейховете.
В разговор той заяви, че следи отблизо изявите на родния си клуб и всичко свързано с него.
Футболистът изказа предположение, че скоро отборът ще намери себе си и ще започне да жъне победи, така, както преди години. Просто младите футболисти трябва да добият нужното самочувствие и да се сработят с останалите, за което се изисква време.
Мачовете с „Левски” винаги са носили особен заряд, сподели нападателят. Преди години „Нефтохимик” побеждаваше редовно сините, които имаха отрицателен баланс в срещите с нашия отбор. Побеждавали сме ги и когато бяхме във „В” група в мач за Купата. Сега е друго, но се надявам добрата серия поставена от нашето поколение да бъде продължена. Не бива да се забравя и това, че в отбора играят Благо Митрев, Станимир Димитров, Веско Бранимиров, Дидо Христов, които знаят рецептата за успеха срещу „сините”. Заедно с опитните Симеонов, Крумов и Борносузов и останалите момчета в отбора, както и с подкрепата на публиката, която трябва да е на стадиона в събота, нашите имат шанс за успех.
Авторът на първото попадение за „Нафтекс” в майсторската група, сподели, че се чувства отлично в своя отбор „Лиерс”, където мисли единствено за футбол.
Накрая в типичния си стил Милен прогнозира резултат 4:3 за „Нафтекс” с четири гола на Крумов и три на Чиликов.



Прочетено: 3231 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ПЕПИ жълто и сиво 2 След баня Републиканска след ремонта небе Залез Български секс магазин Хозяин причала Най-тъжната ми снимка... грее грее Гараж на село
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development