Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Красимир Стойчев става зам.-кмет по финансите



22 Ноември 2007, Четвъртък


Автор: Силвия ШАТЪРОВА
Източник: вестник Фактор



Бившият финансов директор на  Пристанище - Бургас от времето на Жан Виденов става зам.-кмет по финансите на община Бургас.  От вчера Красимир Стойчев ще отговаря за бюджета и финансите на общината.
Красимир Стойчев е завършил Икономически техникум в Бургас и  Икономически университет - Варна, специалност “Счетоводство и контрол”, след това право в БСУ. Преминал е успешно курс по топмениджмънт в транспорта в белгийския град  Гент. През периода 1986 до 1997 година е работил в Пристанище - Бургас като главен счетоводител, директор “финанси и маркетинг”, зам.-изпълнителен директор и зам.-председател на съвета на директорите, имал е право да представлява порта като изпълнителен директор съвместно с бившия шеф тогава Стоян Алексиев.
След 1997 година, когато пада правителството на Виденов и идва това на Иван Костов, развива частен бизнес в областта на търговията на едро, строителството, транспорта, корабното агентиране и спедицията.
Владее руски и английски език, пише още в неговото SV.
През миналата седмица за поста на зам.-кмета по финансите упорито се говореше, че ще бъде обявен  конкурс, като ще се търси младо юпи.
“Голяма част от дейността, която се извършва в неговия ресор, е и правна материя и затова е нужно съчетанието от двата вида образование, което има Красимир Стойчев. Заложих на човек с голям опит и  рутина.
Въобще не се притеснявам от факта, че е бил директор на порта по времето на Виденов. За мен е важно да функционират всички звена на територията на общината”, заяви вчера кметът Димитър Николов пред “Черноморски фар”.
Вчера станаха ясни и последните заместници на кмета. Официално в длъжност встъпи и зам.-кметът по здравеопазване Лорис Мануелян, който е шеф на бургаската хемодиализа.
Днес всички заместници на кмета ще отворят кабинетите си и официално ще представят своята дейност и визия за управление.


Прочетено: 2078 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ 1 Финансова помощ за бедните Списание Влъхвите Конкурс прическа Бургас 2009 през деня не трябва да спиш! Sunrise Конкур глазами зрителя небе Менструална чашка MeLuna Роза
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development