Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Цифрови телефони в Руен и Индже войвода



14 Ноември 2007, Сряда


Автор: ЧФ
Източник: вестник Фактор

До края на декември БТК ще цифровизира и телефоните в Средец

Всички телефони в селата Руен и Индже войвода вече са цифрови, съобщиха от БТК вчера. Инвестициите на телекома в проекта надхвърлиха 75 хиляди лева.
В двете села са премахнати всички така наречени „ дуплексни” телефони, които до момента не позволяваха на два свързани абоната с различни номера да говорят едновременно. По-голяма част от абонатите в Руен запазиха стария си номер, като пред него беше добавена цифра 6. В Индже войвода беше добавена цифра 2.
Абонатите вече се възползват и от допълнителните предимства на цифровата мрежа, като например да сърфират в интернет.
Процес на цифровизация тече и в още един град в областта - Средец. До края на декември всички телефони там ще преминат към цифрова централа, а предвидените средства са над 230 хиляди лева.
Четирийсет и пет дни преди да бъдат сменени номерата на телефоните им, клиентите на БТК получават заедно с месечната си фактура и новите си цифрови номера. На телефон 144 на цената на един градски разговор всеки може да получи новия номер на абонат срещу стария. Актуалните данни с номерата са достъпни и от интернет страницата на БТК www.btc.bg.


Прочетено: 1935 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Индивид в Червено море АЗ ПЕПИТА Дружинката Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Vision жълто и сиво 2 Конкур глазами зрителя Бургаският кей 1 Pepi Източен лопох цвят
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development