Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Новият кмет на Карнобат: Напускам поста в БСП



Ключови думи:
02 Ноември 2007, Петък


Източник: вестник Фактор



Георги Димитров - новият кмет на община Карнобат, издигнат от БСП и подкрепен от десетки по-малки партии и организации,  разгроми на първи тур досегашния градоначалник Атанас Атанасов. Атанасов не допускаше, че може да си иде след втория мандат и беше убеден, че в най-лошия случай ще победи след балотаж, защото хората продължават да го обичат.
Георги Димитров, като лидер на БСП, успя да вкара в новия Общинския съвет най-много народни избраници - 12, след групата на БСП следва тази на екскмета Атанас Атанасов - 5.  Останалите политически сила имат по 3 и по две места, ДСБ е с едно.
" В Общинския съвет ще има мнозинство на разума, защото съм започнал разговори с почти всички  бъдещи групи.  Благодаря на щаба си, който работи всеотдайно, възможно е да сме допуснали грешки, но аз няма да кажа: "Победителите не ги съдят", защото не съм такъв човек, предстои сериозен анализ", заяви новият кмет вчера.
 До един месец дългогодишният общински водач на червените ще се раздели с партийния пост. Той добави още,  че вече гледа на своите политически опоненти  като на партньори и че няма да пренесе политическите си възгледи върху управлението на общината.
Димитров спечели от раз с 53,36% срещу 29,90% за основния му опонент Атанас Атанасов.


Прочетено: 6239 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
това си е моята приятелка Предлагаме инкубатори за люпене на яйца От моста в Слънчев Бряг парапетът до Небе ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Салат дьо Шоп Машините на Леонардо Източен лопох цвят
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development