Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Компроматна война в Камено



12 Октомври 2007, Петък


Източник: вестник Фактор



Анонимни компромати срещу Димитър Которов заливат Камено в разгара на предизборната кампания. Пасквилите се разпространяват по пощенски кутии и обществени места в общината.
“Поръчителите и изпълнителите на компроматната война са ясни. Лъжите и неистините се измислят и фабрикуват под формата на листовки в партийния щаб на БСП и се пускат в обръщение из хората", заявиха от предизборния щаб на коалицията подкрепяща Димитър Которов - “Заедно за община Камено".
Листовките са пълни с манипулации и изфабрикувани истории, целящи да компрометират досегашният градоначалник на Камено, който в момента е кандидат за втори мандат. Кандидатурата му бе издигната от инициативен граждански комитет и подкрепена от широк фронт партии и граждански организации, между които ГЕРБ, АТАКА, СДС, ДСБ, НДСВ и мн. др. Единственият опонент на Которов в предизборната е кандидатът на БСП Стефан Бонев.
“Единствено нашият щаб е в реална предизборна кампания - със срещи с хората от общината, обсъждане на проблемите , отчет на досегашната работа на Которов и набелязване на бъдещи проекти за общината. За съжаление усилията на опонентите ни са базирани само и единствено на клеветнически листовки, без да предлагат каквато и да е реална визия за решаване на проблемите на Камено и селата", допълниха от предизборния щаб на “Заедно за община Камено".
Според тях, компроматите в Камено са обида за жителите на общината и тотално подценяване на тяхната интелигентност.
Димитър Которов отказа да коментира компроматната война срещу него. “Имам прекалено много ангажименти и срещи с жителите на Камено, за да си губя времето да обръщам внимание на лъжите на опонентите ми", заяви той.


Прочетено: 2028 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ahtopol Полет моите цветя Извор на Марина река Синята пеперудка Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Маската ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК следобедно спокойствие Йордановден 2011, Бургас - от Тина Черноморец-Поморие Южен парк
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development