Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Компроматна война в Камено



12 Октомври 2007, Петък


Източник: вестник Фактор



Анонимни компромати срещу Димитър Которов заливат Камено в разгара на предизборната кампания. Пасквилите се разпространяват по пощенски кутии и обществени места в общината.
“Поръчителите и изпълнителите на компроматната война са ясни. Лъжите и неистините се измислят и фабрикуват под формата на листовки в партийния щаб на БСП и се пускат в обръщение из хората", заявиха от предизборния щаб на коалицията подкрепяща Димитър Которов - “Заедно за община Камено".
Листовките са пълни с манипулации и изфабрикувани истории, целящи да компрометират досегашният градоначалник на Камено, който в момента е кандидат за втори мандат. Кандидатурата му бе издигната от инициативен граждански комитет и подкрепена от широк фронт партии и граждански организации, между които ГЕРБ, АТАКА, СДС, ДСБ, НДСВ и мн. др. Единственият опонент на Которов в предизборната е кандидатът на БСП Стефан Бонев.
“Единствено нашият щаб е в реална предизборна кампания - със срещи с хората от общината, обсъждане на проблемите , отчет на досегашната работа на Которов и набелязване на бъдещи проекти за общината. За съжаление усилията на опонентите ни са базирани само и единствено на клеветнически листовки, без да предлагат каквато и да е реална визия за решаване на проблемите на Камено и селата", допълниха от предизборния щаб на “Заедно за община Камено".
Според тях, компроматите в Камено са обида за жителите на общината и тотално подценяване на тяхната интелигентност.
Димитър Которов отказа да коментира компроматната война срещу него. “Имам прекалено много ангажименти и срещи с жителите на Камено, за да си губя времето да обръщам внимание на лъжите на опонентите ми", заяви той.


Прочетено: 2024 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО ШПАКЛОВАНЕ И БОЯДИСВАНЕ STORCH-AIRLESSCO SL1100 ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК АЗ Добро утро тошко Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Бодил край Ясна поляна Републиканска след ремонта газ СУЕТНОС Земя на хоризонта
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development