Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

52 срещи с избиратели до края на капманията на Стойновски



Ключови думи:
12 Октомври 2007, Петък


Източник: вестник Фактор

Ако стана кмет, няма да се срещам с хората веднъж на четири години, а постоянно, каза кандидатът

52 срещи  с жители на Бургас ще има до края на предизброната кампания   кандидатът за кмет на Бургас Ваклин Стойновски. Лидерът  на коалиция "Ваклин Стойновски за БУРГАС" обяви  графика си за работа до 25 октомври, в който са включени срещи и дискусии с  избиратели изцяло по тяхна покана.
Това  са  бургазлии,  които  явно ни припознават като изразители на техните  виждания за бъдещето на Бургас, каза Стойновски. Кандидатът за кмет обобщи  впечатленията си от  проведените разговори  с жителите на  Миролюбово, Рудник  и кв. "Крайморие".
На всички тези места хората виждат представители на властта и кандидат- кметове веднъж на четири години, което не е нормално, смята Стойновски. Той съобщи, че е поел ангажимент,  след като оглави общината, той и съветниците от неговата листа  редовно да имат  срещи с хората и да е запознат в детайли  с проблемите на   жителите от съставните селища на общината.
Стойновски обяви, че  предоставя  от своята рекламна  вестникарска площ място за послания  и открити писма на бургаските учители към обществото. Това е начинът, по който той изразява продкрепата си за тяхната кауза.
По темата социологически проучвания, кандидатът за кмет на Бургас информира медиите за последното проучване, което е получил  от  агенция  “Алфа рисърч" и очаква следващите дни да излязат данните и на още две други агенции.
“Изследванията показват ясно и категорично, че за най-голяма радост на град Бургас Йоан Костадинов няма да се яви на балотаж. На балотаж ще бъдем аз и Димитър Николов", каза Стойновски и  допълни, че според изследванията 4-мата основни  кандидати се движат в пакет с приблизително еднакви стойности на подкрепа.
Проучването на “Алфа рисърч" е за периода 2- 9 октомври, а другите две - за по-разширен период, за да може стъпаловидно да се изследват нагласите на избирателите в Бургас. Според кандидата за кмет в момента тези изследвания показват, че той леко се откъсва от двамата кандидати, които са след него.


Прочетено: 1998 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Нова професия 4 Бургас и Леонардо Приятелки в три цвята Созопол - пристан Графила 2009, Бургас Строеж с кран Флора Бургас 2009 Конкур глазами зрителя ЦЪРКВА Пристанището в Бургас Пречиствател на въздух за стая с термометър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development