Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ВМРО стартира кампанията си с уникална интернет-игра



Ключови думи:
12 Октомври 2007, Петък


Източник: вестник Фактор



Въпреки сериозните си намерения, от ВМРО избраха нестандартен начин за официалния старт на предизборната си кампания в Бургас. Площадът пред сградата на Общината бе превърнат в шоуарена с коктейлни маси и ефектно осветена сцена, на която един след друг се качиха кандидатите за общински съветници на ВМРО, сваляйки вратовръзките си, за да не приличат на новоизлюпените псевдополитици, зеещи от билбордовете.
Георги Дракалиев, водач на листата с номер 2 в бюлетината, призова за участниците в предстоящите избори да се съди по делата им, а не по това за какви се опитват да се представят в медиите и отново потвърди, че ВМРО няма да подкрепи нито един кандидат за кмет на първия тур.
Собственикът на "ЛЕО-Бетонови изделия" Иван Димитров говори за програмата на ВМРО, наблягайки на преобразяването на ул."Александровска", въвеждането на "синя зона" и паричната помощ от 1000 лв. за всяко новородено бургаско дете, което предизвика бурните аплодисменти на присъстващите.
На голям видеоекран бе представена играта "Политически миш-маш 2007"(http://www.mish-mash.biz/), в която на уникален звуков фон играчите замерват кандидатите за кмет на Бургас с домати, запъртъци, торти и лимони.
Прочетен бе и поздравителен адрес от Памела Андерсън, в който тя декларира подкрепата си за ВМРО и изразява съжаление, че е пропуснала срока за регистрация и не може да откликне на поканата да се включи в листата им. От ВМРО смятат, че сред мераклиите за местната власт в Бургас има и по-абсурдни кандидатури от нейната.
DJ LITE се погрижи за настроението на площада след официалната част и представи официалната песен на ВМРО за кампанията в Бургас - Valya"s Reload ("Презареждането на Валя"), която можете да слушате в официалния сайт на бургаската организация: http://www.vmro-bourgas.org/.


Прочетено: 2173 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Елена Селка къща Бургас, Флора 2008 Бургас, мостика хотел приморец pepi Spirit of Burgas Хозяин причала Флора Бургас 2009 Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ Мишка ИЗКУПУВАМЕ Фирми : ЕООД, ООД, АД, ЕАД със Задължения + Освобождаваме от Солидарната Отговорност...
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development