Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

“С общинска "Бърза помощ" ще спасяваме до два живота на ден”



Ключови думи:
06 Октомври 2007, Събота


Автор: От Станислава КОДЕВА
Източник: вестник Фактор

Идеята му за създаването на спешно общинско звено беше подкрепено от бургазлии.

Собственикът и управител на един от най- престижните медицински центрове "Св. София" Семир Абумeлих апeлира за създаването на общинска "Бърза помощ". "Ако идеята ми стане реалност, в Бургас поне два човешки живота на ден ще бъдат спасени", каза г-н Абумелих.
Идеята му за създаването на спешно общинско звено беше подкрепено от бургазлии. Факт за това са събраните подписи в "Св. София", които наброяват повече от 2500. Не само пациенти, медицински сестри, лекари, ординатори, но и специалисти в различни отделения на МБАЛ и останалите медицински центрове се подписаха срещу името на г-н Абумелих, който ако не събере 3 хил. подписа, ще се откаже от кандидатурата си за общински съветник от ГЕРБ.  "Сигурен съм, че кандидатът за кмет Димитър Николов е човекът, който ще преобрази Бургас. Силата му не е в обещанията, а в действията, кото вече са факт Именно той иска да преобрази здравеопазването".
В момента към Спешния център в Бургас действа т.нар. координационнен център за препращане на екипи с линейки към адреси. Те обаче не могат да препокрият цялата община Бургас, която е една от най- големите в страната.
На града ни са нужни високо проходими линейки, докато не се опровят всички дупки по пътищата. Ето защо г-н Абумелих предлага бъдещият общински център да разполага с най- малко 10 линейки, от които поне две са високо проходими реанимобили за осъществяването на адекватна медицинска помощ, особено за нуждите на комплекс "Меден Рудник".  



Прочетено: 4857 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
созопол През поколение през деня не трябва да спиш! Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. Международен Семинар на фризьорите София Община Бургас Театър за драма. опера и балет, Бургас. Български секс магазин Spirit of Burgas Есен в Париж от Бутик Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development