Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Которов: Ще се боря за всеки лев за Камено



Ключови думи:
06 Октомври 2007, Събота


Автор: Борислава ГЕОРГИЕВА
Източник: вестник Фактор




Със скандирания “Заедно за община Камено" и “Не на компроматите" жителите на Камено откриха в сряда вечерта предизборната кампания на Димитър Которов за втори кметски мандат. В препълнената зала на читалището своята подкрепа за градоначалника дадоха, както представителите на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата му, така и местните ръководства на партиите, които го подкрепят - Атака, ГЕРБ, СДС, ДСБ, ВМРО, НДСВ и други.
“Благодарая за доверието и подкрепата. Ще продължа да работя открито със сърце за Камено.", заяви пред хората Димитър Которов. Той направи отчет за свършената работа през сегашния мандат и обяви ангажиментите, които поема за следващите 4 години.
5,5 млн. лева извоюва градоначалникът от еврофондовете за реализацията на проекти в общината. След като в Камено заработи Спешен център, до дни ще бъде открита и новата сграда на РПУ.
“Ще продължа да се боря за всеки лев, отнет от жителите на Камено, независимо дали ще трябва да се изправя срещу държавата или срещу която и да е икономическа и политическа власт.", категоричен е Которов.
Ден по-рано той се срещна с жителите на Тръстиково, заедно с кандидати за общински съветници от Атака и коалиция “Заедно за община Камено".  Там Которов направи отчет на свършеното през настоящия му мандат. През този период са ремонтирани здравната служба, кметството, пенсионерският клуб, подобрено е сметосъбирането и сметоизвозването, както и уличното осветление. С подкрепата на общината отвори врати реконструираният православен храм “Свети Димитър". Направен е основен ремонт на училището и е открит компютърен кабинет. Которов се ангажира през следващия мандат да бъде изградена канализационната състема на селото. Заради това общината вече е изготвила проект, кандидатства за финансиране и очаква одобрение, за да стартира реализацията.
По случай деня на пенсионера, който бе отбелязан на 1 -ви октомври, градоначалникът посети всички пенсионрески клубове в общината и зарадва възрастните хора с торти. При срещите си той бе придружаван от кандидатите за местния парламент от ГЕРБ и коалиция “Заедно за община Камено".
По-рано в село Русокстрао се проведе футболен турнир на малкия вратички за деца и мъже с участието на отбори от цялата община. 


Прочетено: 2381 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
kupi dari Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Воробей от страха полез на стенку късче от Морската градина Созопол ФОН Цвят на череша с пчели Американски Кокили за Строители Spirit of Burgas МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ. Поглед към Бургас през залива
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development