Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Которов: Ще се боря за всеки лев за Камено



Ключови думи:
06 Октомври 2007, Събота


Автор: Борислава ГЕОРГИЕВА
Източник: вестник Фактор




Със скандирания “Заедно за община Камено" и “Не на компроматите" жителите на Камено откриха в сряда вечерта предизборната кампания на Димитър Которов за втори кметски мандат. В препълнената зала на читалището своята подкрепа за градоначалника дадоха, както представителите на Инициативния комитет, издигнал кандидатурата му, така и местните ръководства на партиите, които го подкрепят - Атака, ГЕРБ, СДС, ДСБ, ВМРО, НДСВ и други.
“Благодарая за доверието и подкрепата. Ще продължа да работя открито със сърце за Камено.", заяви пред хората Димитър Которов. Той направи отчет за свършената работа през сегашния мандат и обяви ангажиментите, които поема за следващите 4 години.
5,5 млн. лева извоюва градоначалникът от еврофондовете за реализацията на проекти в общината. След като в Камено заработи Спешен център, до дни ще бъде открита и новата сграда на РПУ.
“Ще продължа да се боря за всеки лев, отнет от жителите на Камено, независимо дали ще трябва да се изправя срещу държавата или срещу която и да е икономическа и политическа власт.", категоричен е Которов.
Ден по-рано той се срещна с жителите на Тръстиково, заедно с кандидати за общински съветници от Атака и коалиция “Заедно за община Камено".  Там Которов направи отчет на свършеното през настоящия му мандат. През този период са ремонтирани здравната служба, кметството, пенсионерският клуб, подобрено е сметосъбирането и сметоизвозването, както и уличното осветление. С подкрепата на общината отвори врати реконструираният православен храм “Свети Димитър". Направен е основен ремонт на училището и е открит компютърен кабинет. Которов се ангажира през следващия мандат да бъде изградена канализационната състема на селото. Заради това общината вече е изготвила проект, кандидатства за финансиране и очаква одобрение, за да стартира реализацията.
По случай деня на пенсионера, който бе отбелязан на 1 -ви октомври, градоначалникът посети всички пенсионрески клубове в общината и зарадва възрастните хора с торти. При срещите си той бе придружаван от кандидатите за местния парламент от ГЕРБ и коалиция “Заедно за община Камено".
По-рано в село Русокстрао се проведе футболен турнир на малкия вратички за деца и мъже с участието на отбори от цялата община. 


Прочетено: 2377 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
моите цветя Осенний натюрморт Финансова помощ за бедните Салат дьо Шоп Флора Бургас 2009 Стив и аз Община Бургас казан с тръжи Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Гараж на село Конникът в парк Kapoto
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development