Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Тракийците ще бъдат изненадата в Бургас



Ключови думи:
06 Октомври 2007, Събота


Източник: вестник Фактор

За първи път Съюзът на тракийските дружества се явява самостоятелно на избори с листата на ПК "Тракия"

Политически клуб "Тракия"-политическата организация на Съюза на тракийските дружества в България, представи официално бургаската листа с кандидати за общински съветници. Стартът на кампанията бе даден на откритата сцена пред хотел "България" под развети тракийски знамена от ген. Тодор Бояджиев, зам. председател на Съюза на тракийските дружества в България и почетен председател на ПК "Тракия".
“Това е непартийна листа, листа
та на Съюза на тракийските дружества в България-най-старата българска патриотична, непартийна, неправителствена организация чийто Учредителен конгрес се е състоял преди 110 години, не къде да е, а имено тук - в Бургас",  заяви пред множеството тракийци и симпатизанти ген. Бояджиев. Той подчерта, че листата не е създадена само за 28-и октомври, това са хората, с които тракийците ще участват реално в местната власт.
Кандидатите за общински съветници са 21, млади, образовани и можещи хора. Средната възраст на кандидатите е под 40 години. По образователен ценз двама са със средно - специално  образование, 13 са вишисти или завършват, а шест имат по две дипломи за висше образование.
Това е листа на можещите, на изявени експерти по проблемите на Бургас, на доказалите се млади  хора, на бъдещето, категоричен бе ген. Бояджиев.
Водач на листата е Желязко Матев, председател на Тракийския регионален съвет. Веднага след него са бизнесменът Тодор Андонов, д-р Кънчо Марангозов, акушер-гинеколог, народен представител в 38-то НС. Следват ги Денчо Михов, инженер, президент на издателска къща "Либра", Димо Калоянов, стр. инженер, бизнесмен строителство и животновъдство, Златка Григорова, икономист, Държавен фонд "Земеделие", Радостина Овчарова, юрист, философия СУ "Кл. Охридски", Димо Карабелов, директор на къща-музей "Петя Дубарова".
Да вземем нещата в свои ръце с бюлетина №13!, призова ген.Бояджиев.
Участниците в листата приветства и кандидатът за кмет на Бургас Йоан Костадинов, чиято кандидатура бе издигната от тракийците. "Сигурен съм в техния успех, те ще станат изненадата на тези избори", заяви Костадинов.
Представянето на листата се превърна в истински празник на тракийската песен и танц. В него се включи и народният певец Лазар Налбантов, който също е кандидат за общински съветник на ПК "Тракия"-Бургас.


Прочетено: 2709 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пътна помощ - ADAC Бургаският кей лека вечер след кафето Воробей от страха полез на стенку аз Републиканска след ремонта Цвете витраж3 ПЕПИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development