Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ВМРО представи листата си



Ключови думи:
06 Октомври 2007, Събота


Източник: вестник Фактор

Водачът на листата, Георги Дракалиев (всредата), заедно с вторият - Иван Димитров (вляво) и третият в листата - Венелин Петков (вдясно)

ВМРО-Българско национално движение - Бургас представи вчера своята самостоятелна листа с кандидати за общински съветници, която е под номер 2 в интегралната бюлетина. Специално за случая бе дошъл председателят на партията Красимир Каракачанов,  който наблегна на това, че в листата няма компрометирани имена, политически имигранти или съмнителни бизнесмени.
Той уточни, че ВМРО е българска патриотична организация със 114 годишна героична история и не бива да се бърка с новосъздадени организации като "Гергьовден" или други псевдопатриотични партии от типа на "Атака".
Водачът на листата Георги Дракалиев заяви, че ВМРО провежда самостоятелна местна политика, както винаги досега и всички слухове относно някакви връзки с партия "ГЕРБ", Йоан Костадинов, или който и да било друг, са безпочвени и не отговарят на истината.
ВМРО няма да издигне свой кандидат за кмет, тъй като счита, че икономическите интереси, намесени в бургаската политика не биха позволили да бъде избран кмет от ВМРО. Освен това, някои от кандидатурите са толкова абсурдни, че морала на ВМРО не позволява да участва в подобна безпринципна надпревара.
Партията не подкрепя нито един от останалите кандидати, защото отказва да влиза в предварителни договорки и съмнителни схеми. Защото за тях ДОБРОТО ИМЕ Е БЕЗЦЕННО! Това е и мотото на кампанията им.
Иван Димитров-управител на «ЛЕО-Бетонови изделия» и втори в листата на ВМРО говори за програмата на партията за следващия мандат. Тя се състои от 51 точки, колкото е и броя на общинските съветници в Бургас. От тях по-важни са изграждане на канализация в съставните селища и пречиствателни станции, там където е нужно, със средства от Европейските фондове; гореща телефонна линия за проблемите на жителите на общината; ограничаване на сектите в Бургас; благоустрояване  на цялата улица»Александровска», съгласно изготвения от ВМРО през 2006г. проект; парична помощ от 1000 лв. за всяко новородено бургаско дете; въвеждане на «синя зона»; дотиране на трудовите възнаграждения на преподавателите и развитие на културен туризъм в общината.



Прочетено: 2161 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Фонтанът на площад фонтанът на площада АНГЛИЯ през гората, до морето Машините на Леонардо Конкурс прическа Бургас 2009 витраж1 Хамали Грийн – Пренос и Транспорт вместо сняг на Коледа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development