Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Николов качва програмата за управление на Бургас в интернет



Ключови думи:
16 Септември 2007, Неделя


Автор: Иван ТРИФОНОВ
Източник: вестник Фактор

Сайтът www.dnikolov.eu копира щатския модел на Хилъри Клинтън, в реално време ще се знае кой и как работи в общината

Предизборният щаб на  ГЕРБ представи   официалния сайт на своя кандидат за кмет Димитър Николов    www.dnikolov.eu.
“ Не съм участвал в подготовката - напротив, отказах да позирам и да се държа като актьор, в клиповете са използвани кадри от пресконференции и срещи с обществеността. Единствените ми претенции бяха да е максимално достъпен, за да мога да ангажирам вниманието на повече млади хора - да го ползват, да намерят себе си. Най-важното - това не е рекламен сайт, а информационен", заяви скромно Николов.
Всъщност електронният продукт копира изцяло маниера на работа на сенатора от Ню Йорк Хилъри Клинтън.
В него в нощта срещу 28 септември, когато стартира предизборната кампания, Николов ще качи своята програма за управление като кмет. Основният  раздел е “Квартали и селища", където ще се вижда какво точно ще се случи в рамките на населеното място. Напр., ако кликнете в директорията на с.Ветрен, ще видите, че там е предвидено да се реши най-болният поблем - липсата на пречиствателен модул.
Този сайтът е първа стъпка към убедителното налагане на интернет в административните услуги на Общината. Така ще се работи по преписките на гражданите, които във всеки момент ще заят какво е движението им и няма да се налага чиновникът на гишето да търси личен мотив/разбирай рушвет -б.р./, за да реши проблема по жалбата или молбата.
Най-атрактивното в страницата са аудиоклиповете и текстовете към тях. Това е истинска находка и предизвикателство за ценителите на политическия жанр. За да се насладите на достойнствата им обаче ви е нужен флаш плейер.
Луксозният продукт е резултат от доброволен труд на четири екипа от млади хора, които в крайна са обединени в един, но главната заслуга за цялостния дизайн е на 27-годишния Светослав Николов, ползвани са кадри от камерата на тв-журналистката Нели Колева, която от около година работи за пиарагенция “Презента".
“Философията на това представяне на Николов, /който наскоро навърши 40 години - б.р./, е проста - камерите го снимаха такъв какъвто е - с неподправеното му излъчване. Затова е силно въздействието върху зрителя", обобщи драматургът Иван Славов, той е дал рамо на младите от ГЕРБ при монтажа и подбора на музиката.


Прочетено: 2047 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
хотел приморец Тройката, паметника моите цветя Мото клуб през гората, до морето Неизмазана тухлена селска къща полети и пристани 01 Пристанище Созопол Вече съм голяма Красимир Балъков 5
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development