Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Революционният Калан метод набира все повече привърженици



Ключови думи:
16 Септември 2007, Неделя


Източник: вестник Фактор



Светла Тонева

Г-жа Светла Тонева е директор на "Браво център" от началото на неговото създаване. Специализира в Англия и усвоява от там уникалния Калан Метод - една революция в изучаването на английски език. Това доказват многобройните курсисти, обучавани в "Браво Център", който прилага метода за първи път в  България.
Калан метод се основава на бързата реакция при огнестрелни въпроси и отговори като същевременно методът затвърждава и 4-те умения: слушане, говорене, четене и писане. Слушането и разбирането се осъществяват на момента без дълго мислене и колебливост. Методът гарантира успеваемост на международните изпити 95% и курсиста получава гаранция, която е в зависимост от неговите умения и посещаемост на часовете, необходими за достигане и усвояване на материала до 12-то ниво. Той дава и много добри резултати практически за всеки, който има мотивацията да учи английски език и не изисква академични умения-чуждият език се усвоява така както да шофираш или да пишеш на машина.
- Госпожо Тонева, мина  година и половина от последното интервю, което дадохте за нашия вестник. Какво ново досега?
- Групата на Калан учениците става все по-голяма и по-голяма.Все повече хора свързани с някакъв бизнес се убеждават в резултатността на метода и успешно прилагат знания, добити за много кратко време по метода Калан. Само за няколко седмици речта става по-гладка и по-уверена. Учениците изграждат бърз рефлекс на отговор. На 24 септември предстои откриването на новия базов център, на ул."Екзарх Йосиф "№6, с много повече места. За да отговори на нарастналите нужди на съгражданите ни да учат по Калан, новият център ще бъде снабден с всички удобства и изисквания за една оптимална учебна среда.
- А какви са предимствата на Клан метод в сравнение с другите методи?
- Предимствата на метода са много - бърза реакция, механичен рефлекс при отговор, заучаване на думите в контекст и като двойка противоположни с цел, по-добро запомняне, светкавичен напредък -максимум 12 месеца от 1 до 12 ниво, и не на последно място отличните резултати на международните изпити FCE, CAE, IELTS
- Има ли курсисти завършили и 12-те нива и получили сертификат?
-  Първата ни курсистка Габриела Ангелова издържа успешно изпита си само 9 месеца след като започна от абсолютно начинаеща. Тя получи своя   FCE през декември миналата година, а още много други ще я последват, като една голяма част от тях също така са започнали обучението си от абсолютно  начинаещи.
- А какво ще кажете за по-малките ученици?
-  Център "Браво" осигурява една отлична успеваемост и на по-малките ученици, които се обучават по традиционните системи "Longman"  и "Heineman", успешно вмъквайки опита на учебната методика във  Великобритания. Децата започват да учат при нас от 4-годишна възраст. Те се учат да говорят, пеят, рисуват и общуват на чуждия език непринудено. Най-малките учат в творческа атмосфера, създадена за тях със специална грижа, достигайки детските критерии за изпит към Cambridge - Movers и  Flyers.
За повече информация: 056/91 73 91; 0896 11 44 56           

 



Прочетено: 2920 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Vision Балчик Зима в Странджа Близо до жп гарата информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Несебър Община Бургас къщичка в градината Есен Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development