Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

МОРЕ с мащабна акция на 15-и в Несебър



Ключови думи:
16 Септември 2007, Неделя


Източник: вестник Фактор

Димитър Николов подаде в четвъртък в 13 часа в Общинската избирателна комисия /ОИК/ документите за регистрацията на ГЕРБ за участие в предстоящите местни избори

От Иван Трифонов
Учебни помагала за учениците от 1 до 4 клас във всички училища в община Несебър ще дари коалиция МОРЕ на 15 септемри 2007 г.  - малчуганите ще получат скицник, комплект флумастери, голяма тетрадка, малка тетрадка, тетрадка-речник, химикалки, моливи, тениски и др.
Водачът на листата за общински съветници на коалицията Благой Филипов, членове и симпатизанти, лично ще дарят помагалата на учениците от ОУ "Свл.св. Кирил и Методий" в Свети Влас.
Инициативният комитет  проведе среща с директорите на всички училища в община Несебър и обсъди проблемите на образователната система. Подобряване качеството на образование в общината, е една от основните цели, залегнали в политическата платформа на Коалиция МОРЕ.
На срещата беше поискано съдействие от директорите за реализирането на конкурс сред учениците от 5 до 11 клас от всички училища в общината. Конкурсът ще бъде в две категории: от 5 до 8 клас ще пишат съчинение на тема: "Как си представям бъдещето на моето родно място", а от 9 до 11 клас есе: "Моята мечта за развитието на Община Несебър". За най-малките ще бъде организирано състезание за рисунка на асфалт по свободно избрана тема.
Това не са първите инициативи на коалиция МОРЕ. Само преди седмица активисти ремонтираха съоръженията - люлки и катерушки в детската градина в с. Кошарица и боядисаха изцяло оградата. На Пенсионерския клуб в с. Оризаре беше дарен специален апарат за кръвно налягане, а в с. Гюльовца бе основно ремонтирана чешмата в Гробищния парк. Чисто нов комбиниран инвалиден стол и дюшек-декобитус /за неподвижни хора/ получи и крайно нуждаещо се семейство от с. Тънково.
Коалиция МОРЕ е съставена от Инициативен комитет за развитие на община Несебър, НДСВ и Зелената партия. Сред членовете на ИК на МОРЕ са строителните предприемачи братята Динко и Йордан Диневи, ректорът на БСУ проф. Петко Чобанов, отец Петър от църквите "Свети Атанасий" в Свети Влас и "Успение Богородично" в Несебър, общественици, интелектуалци, хотелиери, моряци, жители от общината.


Прочетено: 2324 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец-Поморие Калиакра бункер Флора Бургас 2009 Лятната естрада в Морската градина Театър за драма. опера и балет, Бургас pepi Регулиращи Кокили за Шпакловка и Oкачени тавани Лампа вечерен Бургас Международен Семинар на фризьорите София
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development