Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Готов съм да работя за общината и зная как да опазя името си чисто



Ключови думи:
07 Септември 2007, Петък


Източник: вестник Фактор

Вартерес Чулуян, член на Изпълнителния комитет на партия "Средна европейска класа:

Вартерес Чулуян е от първите бургазлии, които рискуваха да развият частна инициатива още в размирната 1989г. Бизнесът му започва с малък оказионен магазин поради липсата на капитал. После навлиза в търговията с електроника и битова техника и за няколко години успява да открие 14 обекта с фирменото име "БОВА". Едва ли има бургаско семейство, в чийто дом това име да звучи непознато. 
Той е първият българин, реализирал проект на хибрид между газстанция и бензиностанция върху обща площадка.
Днес "БОВА" е вносител на автомобилните марки "Шевролет" и "Опел" за България, а друга негова фирма - на "БМВ". Чулуян е представителят на "Фолксваген груп" за "Ауди" и "Сеат". Бизнесът му е концентриран върху продажбата на нови автомобили и резервни части, както и професионален сервиз. В търговията с електроника представлява "Фабер", "Нарди" и "Електролукс", работи с близо 100 производители на битови уреди за вграждане, носещи тези реномирани имена.
   На 47 г. е, кореняк бургазлия, ротарианец, член на Арменското църковно настоятелство. Семеен е, синът му Бохос е на  22 г. и е дипломант на английския СИТИ унивърсити по специалността бизнес-администрация. Готов е да поеме по бащиния път.
  Вартерес Чулуян е сред водещите личности в Националния изпълнителен комитет на Партия "Средна европейска класа". В бизнессредите дейността му се свързва основно с думата "възход". Защото е лоялен с партньорите, отговорен и коректен със своите над 70 служители и работници.
"Никога не съм се изкушавал от политиката и не съм членувал в политическа партия. Приех поканата да се включа в "Средна европейска класа", защото основните човешки ценности, които изповядва, напълно се покриват с моите. С националния председател Георги Манев сме приятели и помежду ни винаги е имало доверие.
"Средна европейска класа" е част от моите представи за развитие на средна класа в България. Моите лични и професионални успехи са основание да се включа и в политиката. Защото съм готов не да вземам, а да давам от себе си на по-широки обществени кръгове.
Не съм поставял въпроса, че трябва да увенчая тези свои усилия с пост в местната власт. Богатството е относително понятие. Имам късмет с добри приятели и добро семейство. Постигнах целите си с много амбиция и честен труд. Никога не съм приемал оферти за лесна печалба и затова не влизам в "Средна европейска класа" с очакване да облагодетелствам себе си и тесен кръг около своите фирми.
Има нерешени важни проблеми от значение за града и за общината. Автомобилният и транспортен сектор са в окаяно състояние. Не търпи отлагане извеждането на автомобилния трафик, който е "задушил" Бургас  при главния път Созопол-София. Нужен е експертно защитен инфраструктурен проект пред еврофондовете за извеждането на този поток извън пределите на града ни. Не можем да чакаме чудеса от инвестиции там, където си блокиран на пътя 4 месеца от годината по 9 часа в денонощието.  Незабавно, без никакви специални разчети и средства, могат да се изнесат и тежкотоварните машини през надлеза на "Лукойл". Това са прости наглед  проблеми, но е нужна отговорност и съвременно управленско мислене, за да спрат  пътно-транспортните произшествия, а и да се върне екологичното равновесие.
Готов съм да работя в тази област, защото зная как.

"Средна европейска класа" очаква мнения по проблеми на региона и кандидатури за застъпници за местните избори.
За контакти:
тел. 0887 86 86 12,
e-mail:
[email protected]



Прочетено: 2916 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
през деня не трябва да спиш! тия бански нищо не скриват... Пристанище Приморско Kapoto моят изгрев Стилът на знаменитостите Бургас, Богориди, 2003 Конкурс прическа Бургас 2009 Цветя газ Роза Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development