Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ДЕЛА вади най-младия кандидат-кмет в историята на Несебър



Ключови думи:
11 Август 2007, Събота


Автор: Силвия Шатърова
Източник: вестник Фактор

Терзиев получи и чифт обувки от симпатизант с идеята до изборите през октомври да бъдат изтрити от срещи с избиратели

Атанас Терзиев ще е кандидатът за кмет на Несебър на партия ДЕЛА. Вчера    тя представи официално  кандидатурата си за вота на есен. Терзиев е най-популярното й лице. Той е най-младият кандидат за кметския стол в града, казват наблюдатели на местния политически живот, защото Терзиев е само на 33 години.
"Общината е разграбвана под носа ни от  чужди интереси и икономически групировки. Налага се  промяна в управлението и  в отношението към жителите на Несебър", заяви кандидатът за кмет пред медиите вчера.
Младите политици от ДЕЛА считат за свое предимство неучастието си досега в  политическия живот и своята неопетненост в него.
"Готови сме да дадем промяна. Все едни и същи хора са в  управлението на кметството, и в  Общинския съвет. Менят се като хамелеони, сменят политическа принадлежност и отново са в него", заяви вчера Терзиев. 
Жителите на общината били недоволни от администрацията и съществували фрапиращи проблеми в обществения ред, бавели се инфраструктруни обекти, бюджетът на общината не се усвоявал.
Несебър да стане място за целогодишен туризъм е една от амбициите на хората от ДЕЛА. В началото на септември ще бъде готова и листата за общински съветници, като в нея ще влязат главно членове на  партията. От там обещават след изборите  да  извадят на светло всички сделки, сключени от общината  след 2000 година. "Искаме да видим дали са се облагодетелствали политици от  сделките, възмутително е че общината няма публичен регистър на своите имоти", каза вчера още кандидат-кметът.
ДЕЛА е първата политическа сила  в Несебър, която официално обяви своя кандидат за кмет.


Прочетено: 1835 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Кукерландия 2011, Ямбол Театър за драма. опера и балет, Бургас Pepi лека вечер Есен в Париж от Бутик Spirit of Burgas европейка жълто и сиво Мото клуб Пристанището в Бургас Александропулис, юни.2007
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development