Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ГЕРБ ще награди пълните отличници на Бургас



Ключови думи:
28 Юни 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Десетки деца ще получат призове “Пълно 6" на сцената на “Охлюва" в Морската градина

Димитър Николов, който преди година помогна на самотната майка Деница, наскоро занесе и дарове за малкия си кръщелник Митко, в този жест участие взе и лидерът на ГЕРБ Цветан Цветанов/вдясно/



От Иван Трифонов

Щур летен купон в чест на пълните отличници на Бургас ще разтърси морската градина в събота вечер. Инициативата е на регионалния координатор на сдружение ГЕРБ Димитър Николов.

Десетки пълни отличници от бургаските училища, както и деца завоювали награди в престижни международни олимпиади и състезания ще получат специални призове “Пълно 6", лента “отличник" и награди.

“Смятаме, че тези деца заслужават признание за усилията, амбицията и труда си", заяви Николов.

Церемонията започва в 19 ч. на сцената на “Охлюва" в Морската градина. Отличените ще бъдат поздравени с голям концерт на млади бургаски таланти. Стотици разноцветни балони ще бъдат пуснати в небето на Бургас в чест на отличниците.

В програмата си за управление на общината през новия мандат ГЕРБ- Бургас     иницира     създаването и на     Общински     стипендиантски фонд за отличниците на Бургас. Целта е да се подкрепят деца и семейства,     които ежедневно     инвестират     труд, отговорност и     усилия в образование. “Защото създавайки     бъдещето си,     те създават по-качествено и добро     бъдеще за Бургас и     България", казаха от ГЕРБ Бургас.        

За участие в церемонията са поканени с писма всички бургаски училища.


Прочетено: 1909 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Исторически музей, Бургас Списание Влъхвите Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 ФАРА НА АХЕЛОЙ Бургас., ФЛОРА 2008 моите цветя Довиждане, лято! АВТОСЕРВИЗ Конкурс прическа Бургас 2009 коледни песни
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development