Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Само в “Лайф Хоспитал” преглед с компютърна томография



Ключови думи:
28 Юни 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



От Станислава Кодева

В ултрамодерната болница в Бургас “Лайф Хоспитал"     преглеждат с помощта на т.нар. компютърна томография. Тя помага в диагностиката и лечението на различни заболявания. Новите технологии, които се използват предлагат ценни диагностични предимства в много и важни области. Напр. сканирането на сърцето и белите дробове открива редица заболявания - от запушена коронарна артерия до пулмонарна емболия. Софтуерът на болницата за оценяване на кръвоснабдяването дава образ на мозъка, който веднага показва на лекаря онези области, които са засегнати от инсулт. Вместо да ви подлагат на инвазивна колоноскопия, лекарите могат да прегледат филмова версия на червата посредством "виртуална" колоноскопия.

Травматични прегледи - техният компютърен томограф извършва преглед за травми на всички органи - от главата до петите. След това специализираният софтуер за пресъздаване сглобява образите на кости, стави и меки тъкани.

За педиатрични прегледи томографът е оптимизиран за получаване на най-ниската възможна доза рентгеново облъчване, без компромиси с качеството на образите.

Има много възможности за избор в областта на медицинските снимки. Някои прегледи     може да изискват инжектиране на контрастни препарати и/или друга подготовка на пациентите.

Комбинацията между модерния спирален скенер на     General Electrics     и     разположените в непосредствена близост до него конвенционален рентген и съвременен ехограф дават възможност на пациентите на Life hospital да бъде поставена точна диагноза. Това е единствения по рода си за района Център по образна диагностика, създаден по изискванията на Европейската общност.


Прочетено: 5730 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Щрауси край Грудово Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol Пластири за отслабване Hoodia (Худия) аЗ В  АНГЛИЯ Spirit of Burgas Източнокатолическата черква Залез BSB Цвете Гимназия Раковски Строеж с кран
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development