Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

“Левски” кляка пред Пелето и “Енерги” (Котбус)



Ключови думи:
20 Юни 2007, Сряда


Източник: вестник Фактор



Ръководството на “Левски” е на път да се откаже окончателно от скандалния халф Станислав Ангелов.

"Сините" шефове вече вдигнаха ръце от него, след като вчера той     отново не се появи на лагера на шампионите в Правец въпреки заплахите от дисциплинарно уволнение. Очаква се тези дни представители на “Левски” да влязат в контакт с Енерги и да се опитат да уредят нещата без допълнителни усложнения.

Въпреки че шампионите са категорични в правотата си, те са склонни да им бъде платена сумата по договора на играча, която е 180 000 евро. По този начин ще бъде сложен край на тежката сага около национала.    

Късно снощи на летище "София" кацна с полет от Рио де Жанейро бразилският нападател Елтон. Той идва като свободен агент от полския Погон и     ще мине днес медицински прегледи. Бразилецът вече направи първа тренировка с отбора на “Левски”. До края на седмицата ще има развитие и по трансферите на другите искани играчи от Станимир Стоилов.

Това са младежките национали на Мароко Брахим Ел Бахри и Юсуф Рабе. И двамата са си договорили личните условия с “Левски”, но само остава ръководството на шампионите да се разбере с техния клуб - ФАР (Рабах). Ако те дойдат на "Герена", "сините" ще изпълнят програмата максимум с трансферите за лятото.


Прочетено: 1534 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ll Черноморец-Поморие Spirit of Burgas Черноморец Бургас Флора Бургас 2009 Йордановден 2011, Бургас - от Тина пчела къща на 20км от бргас Водна топка Театър за драма. опера и балет, Бургас Гимназия Раковски
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development