Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Гардове и НСО вардят Доган в Руен



Ключови думи:
17 Май 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Еврокампанията на ДПС: Сокола на транспарант а ла "Муамар Кадафи" върху фасада на българско училище, турска реч и ритници за екип на родна медия

Доган, гледа доволен концерта с Есил Дюран, след като гардовете му са изпълнили заповедта "Разкарайте ги" по адрес на репортерите, зад него вляво е Алкан - шефът на веригата пицарии "Ред фокс" - един от най-доверените му хора в бургаско        

Репортерският екип на СКАТ тв беше брутално ритан и блъскан от частните гардове на Ахмед Доган, които в крайна сметка успяха да го изхвърлят от двора на българското училище в Руен. Срамната сцена се разигра на 8 май пред очите на хиляди избиратели, дошли     на митинга на ДПС     в общината.     Докато яките момчета се саморазправяха с журналистите, Националната служба за охрана, с която Сокола се придвижва за всяко публично събитие, стоеше безучастно. Униформените полицаи на РПУ-то, които също бяха свидетели на слубващото се, пък стояха на улицата - извън оградата и твърдяха, че нямат право да вземат отношение, тъй като масовото мероприятие било поверено като охрана на НСО.

Училището беше празнично украсено от огромния транспарант с лика на Ахмед Доган, чийто размери спокойно се конкурират с култа към личността на либийския държавен ръководител Муамар Кадафи.

Речите на високите гости от централата на ДПС бяха на турски, насъбралото се гражданство също говореше на турски, Есил Дюран пя за всички на турски.

След елиминирането на екипа на националистическата медия, събитието продължиха да следят две камери - едната на БНТ, другата на турска телевизия. До вчера от МВР и НСО няма информация затова дали са налице виновни за инцидента с репортерите.

За една седмица централният лъч от най-важните лица на ДПС, с който се придвижва Доган, успя да посети турсконаселените общини в бургаско, варненско, добричко, шуменско и търговищко. Партията е готова за 20 май повече от когато и да било.

Според информация на източник от кухнята на партията, има стройна схема за печелене на избори, която е разработена от самия лидер преди 4 години. Методът действа на пирамидален принцип, като всеки потенциален избирател има пряк отговорник. Негова задача е да го привлече не само като гласоподавател, но и като член. На един отговорник се падат по 1000 души - колкото гласуват в една секция. Няма вариант за грешна прогноза - винаги се знае с точност колко са гласувалите.    

От Иван Трифонов


Прочетено: 1977 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
АХИЛОЙ ГРАФИЛА 2009, Бургас Републиканска след ремонта hannah montana Калиакра Попрошайка воробей Море,земя, въздух Синята пеперудка Vision Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик 6 Бургаският кей
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development