Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Архитектите в Бургас си избраха нов председател



Ключови думи:
26 Април 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



Бургаското дружество към Съюза на архитектите в България /САБ/ проведе отчетно-изборно събрание. Изминалият четиригодишен период беше отчетен като слаб и незадоволителен. През миналата година не беше проведен и традиционният за съюза Салон на архитектурата в града.

Членовете на САБ избраха за нов председател арх.Владимир Милков. Той смени досегашния Валентин Стамов. Арх. Милков е известен с обществената си ангажираност. Досега той беше два мандата член на УС на САБ в София. В Бургас е проявявал аргументиран отпор на проектите за небостъргача, застрояването на местността Кюшето по посока към Сарафово и други.

Арх. Владимир Милков остана в ръководния орган, заедно с архитектите Филипа Гугучкова, Диана Койкова, Събин Попов. Заместник-председател на САБ през следващия мандат ще бъде арх. Константин Коцев, а секретар - Ива Парушева.

На отчетно-изборното събрание стана известно, че САБ и Камарата на архитектите са станали член на Европейската асоциация на архитектите, което е един безспорен успех и дава нови възможности на българските специалисти, коментираха от новото ръководство.

От Румяна Емануилиду


Прочетено: 1872 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ботева Жълто подрумиче морето и ние 3 Воробей от страха полез на стенку Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик Предлагаме инкубатори за люпене на яйца съботно кафе МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И ТАВАНИ 1099 ЛВ.ТИП ЖИРАФ+ ПРАХОСМУКАЧКА Жълтурче.jpg
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development