Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Шоуто на Слави се подигра с бития кмет на Равда



Ключови думи:
19 Април 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Тениската ми беше пропита с кръв, лекарите ми направиха 6 шефа, разказва пострадалият

Пет шева са направили лекарите на пострадалия

Снимки Станислав ЯРМИН




Актьорът Виктор Калев осмя в “Шоуто на Слави” във вторник бития кмет на Равда Любомир Даменлиев, макар че името на пострадалия не бе споменато. За жертвата на инцидента, станал след мача между “Черноморец” - Несебър     и ФК “Равда”, на който Даменлиев е ръководител, случаят не е никак смешна. В броя си от същия ден областният всекидневник „Черноморски фар" публикува снимка, на която Даменлиев показва пропитата си с кръв тениска след побоя. На фона на това шегите на актьора звучат най-малкото нелепо. Каква е хронологията на конфликта в Равда и защо така зверски бе пребит кметът на курортното селище?



Любомир Даменлиев бе нападнат от двама разярени футболисти в неделя на градския стадион в Несебър след срещата от “А” Окръжна група         между     Черноморец - Несебър и Равда.     Несебър водят с 8:0, когато с 25-метров удар футболист на Равда вкарва гол на несебърлии. Тогава от публиката започват да подвикват и освиркват вратаря на “Черноморец”     Теодор Пенчев. Репклииките на феновете явно не     се харесали     на футболиста и     той започнал да отправя обидни думи     към публиката. След края на мача при резултат 13:2 за несебърските футболисти, играчите на двата отбора тръгват към съблекалните. Тогава двама от футболистите     на несебърския клуб, обидени от отношението на феновете и недоволни от двата гола в своята врата, се нахвърлили срещу ръководителя на футболен клуб “Равда” - Любомир Даменлиев.

“Стана за част от секундата. Първо ме нападна играчът с номер 5 - Стоян Тенекеджиев, който ми нанесе два удара в лицето. От ударите се замаих     и паднах, последваха страшни ритници в кръста от вратаря на “Черноморец” Теодор Пенчев. Риташе ме зверски с обувки”, каза пострадалият Любомир Даменлиев. Веднага на помощ му се притекли двама полицаи от РПУ - Несебър и трима частни охранители на фирма VTA-клон Несебър.

“За мен няма никакво обяснение, те водеха в резултата, мачът     завърши благоприятно за тях, не съм ги репликирал, нито предизвикал”, недоумява Даменлиев.

Той лежи у дома си в Равда, като кръстът му е в кръвонасядания и отоци,     обвит е     в заешки кожи. Има травми и по лицето му. “Чудя се защо стана това”, недоумява пострадалият Даменлиев. Мачът е бил коректен, с добро съдийство и охрана, осигурена от полицията и частна фирма. Веднага след инцидента лекарски екип         оказал медицинска помощ на пострадалия. Повторните изследвания в Бургас показали натъртвания по гърба, разбита вътрешна част по устните, направени са му пет шева, има и шест изтръпнали зъба. Лекарите се съмняват за пукната челюстна кост.

Десет дни кметът на Равда ще бъде на домашно лечение и течна храна.

Той не     престава да си задава въпроса защо се е случил изненадващият побой и не може да даде ясен отговор. “Няма да оставя така нещата”, категоричен е Даменлие.     Той ръководи клуба на Равда от десет години и до този момент никога между двата отбора     не     е имало инциденти.

“Вярвам на прокуратурата и мисля, че ще се вземе правилното решение,     казва пред “Черноморски фар” Даменлиев. Според него обаче може да има опит за въздействие върху разследващите органи от страна на двамата футболисти.

Не биваше в шоуто да се подиграват така с човека, за него това е голяма драма, коментират жителите на Равда.

Силвия ШАТЪРОВА и Васко СПАСОВ


Прочетено: 3165 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Az sym ot Burgas Мебелна Фабрика ДИЕЗ Над Община Бургас Spirit of Burgas Инкубатори за люпене на яйца Ботева моите цветя евро 2008 Старите бургазлии разказват Слънчев бряг не е само строителен обект
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development