Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

“Каризма” - специални посланици на ООН



Ключови думи:
13 Април 2007, Петък


Източник: вестник Фактор



Галя и Миро от „Каризма" станаха посланици на добра воля на ООН



Миро и Галка от „Каризма" не спечелиха песенния конкурс „Евровизия", но станаха специални посланици на Фонда на ООН за населението на България на международния     работен семинар в Турция. От 9 до 12-и април на него бяха разработени стратегии за използване влиянието на медиите и попкултурата върху младите за създаване на послания за превенция на СПИН.

Освен дуета, който според запознати всеки момент може да се разпадне, България бе представена и от журналиста Мартин Карбовски, програмния директор на UNFPA - Марта Дяволова, и Милена Захариева, представител на младежката мрежа за промоция на сексуално здраве в България - Y-PEER.

Традиция е на подобни мероприятия да се канят известни личности, журналисти и представители на Фонда на ООН, както и на MTV Europe и UNFPA. Резултат от сътрудничеството на последните е новата кампания "ME" ("АЗ"), представена от известни турски музиканти. „Каризма" изпълниха няколко песни на галавечерята в наскоро открития изложбен център „The Hall".


Прочетено: 1751 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Александропулис, юни.2007 Арменската черква Сурп Хач pepi Miss Sixty бургаска среща лека вечер Бургаска къша АНГЛИЯ pepi Флора Бургас 2009 БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development