Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кметът: Общината да обяви конкурс за директор



Ключови думи:
13 Април 2007, Петък


Източник: вестник Фактор



Кметът Бойко Борисов обясни на общинските съветници, че е работил добре с Наско Михов и че той сдава директорския пост така, както го е получил - с политически интриги.

Снимка Стефан Димитров




Три дни, след като общинският съвет уволни шефа на парното, кметът на София внесе предложение за избор на негов заместник. След редовната сесия на местния парламент новината бе съобщена от председателя на общинския съвет Владимир Кисьов. В докладната на Бойко Борисов пишело, че той предлага да бъде обявен конкурс за избор на нов директор на „Топлофикация"-София. Според кмета той трябвало да се проведе по същата процедура, по която бе направен неудачният избор на Наско Михов. Борисов обаче е допълнил предложението си с едно ново изискване - кандидатите да се явят на препитването с готов бизнес-план за управление на дружеството. Не става ясно обаче откъде те ще вземат данни за финансовото състояние на фирмата, за да могат да разработят въпросния план.

Френските „Далкия", БНП „Париба" и чешката ЧЕЗ заявили готовност да се включат като акционери на докараната до фалит „Топлофикация"-София, съобщи след редовната сесия на община председателят на местния парламент - Владимир Кисьов. Той и кметът Бойко Борисов бяха сред хората, които при освобождаването на Михов обявиха, че някой прави опит да се докара до окончателен фалит парното, за да бъде купено за дребни стотинки.

От Татяна Ивановa


Прочетено: 1399 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пристанище Приморско Лилиум Бургас-моста Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ отгоре е по-забавно и по-безопасно Есен в Париж от Бутик попътна Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Александропулис, Гърция - юни.2007
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development