Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Повишиха учителските заплати в Несебър с 20%



Ключови думи:
12 Април 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



Димитър Янков



С 20% се повишават учителските заплати в община Несебър, увеличението влиза в сила със задна дата от 1 януари 2007 г. Парите накуп ще получат всички педагози, работещи в училищата, детските градини и учебни центрове на територията на общината, 25% повече ще взема и помощният персонал.

"Общинският съвет взе това решение на базата на повишените приходи в общинския бюджет на Несебър тази година. Нашата дейност като орган на местното самоуправление е насочена към това приходите в общинската хазна да се разпределят за повишаване на благосъстоянието на местните хора"- коментира председателят на ОбС-Несебър Димитър Янков.

За да бъдат възстановени земите на жители на община Несебър в "Слънчев бряг-Зона Запад", за които собствениците имат съдебни решения, Общинският съвет упълномощи кметът на Несебър     Магдалена Мандулева да сключи извънсъдебно споразумение със "Слънчев бряг" АД, за да се разреши дългогодишния проблем.

В ход е и процедура за изработване на градоустройствен план на местността "Акротилия" между Несебър и Равда, за да се удовлетворят по възможност законните права на собствениците на земя, снабдени с документи и съдебни решения. Става въпрос за над 100 дка , които по съдебен ред са възстановени на Община Несебър със съдебно решение, но по него все още нищо не е предприето от страна на бившата кметска администрация.


Прочетено: 1522 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
жици край пътя врабец Рози Декоративни дървени конструкций До другото лято Флора Бургас 2009 Роза Vision Бургас, Богориди, 2003 ПЕПИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development