Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Венета Райкова влиза във “VIP Brother”



Ключови думи:
22 Март 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



По-малко от седмица преди старта на второто издания на „VIP Brother" Венета Райкова, водещата на предаването „Горещо" по Нова телевизия, събра т.нар. БГ-звезди по случай третия рожден ден на шоуто си . Блондинката и съпруъгът й Тишо са сред най-сигурните съквартиранти в Къщата, твърдят запознати. Според тях, това бил единственият начин двойката да докаже, че бракът й не само че не е пред разпад, но и не е плод на реклама.

Преди няколко месеца семейният съюз между устатата Райкова и ресторантьора бил на една ръка разстояние от разтрогване, затова двамата се доверили на услугите на семеен консултант. Въпреки това обаче отношенията помежду им не са в цветущо състояние, категорични са приятели на известната най-малка клетка на обществото. Това била причината Венета и ексбрадъра да се навият и да влязат в Къщата, тъй като неминуемо, ако не подобри отношенията помежду им, то поне ще вдигне рейтинга на "Горещо". Освен това със сигурност ще засили интереса към заведенията на мъжката половинка от двойката.

Венета и Тишо, чиято любов бе от пръв поглед, ама телевизионен, ще обитават най-вероятно едно помещение заедно с Азис и благоверния му Китаец, както и с фолкдивата Деси Слава.

Възможно е този път наградата за VIP-персоните в шоуто да не е

50 000 лева, както беше в първия сезон, а двойно по-голяма. Продуцентите обмисляли и друг вариант - победителят да се сдобие вместо с парична сума, с нова тузарска кола.

Говори се, че Венета е поставила условие да не бъда снимана и излъчвана по бельо и разголена. Това предизвика недоумение сред феновете й, тъй като платинената водеща вече се е снимала за „Плейбой" и може да бъде видяна съвсем без бельо от всеки.

Преди да стане известно дали Венета и Тишо наистина са сред новите подопечни на Големия брат, дипломираната юристка почерпи видни гости в столичен клуб. Сред „обичайните заподозрени" бяха рояк бивши питомци на "Big Brother", като Лиляна, тризначките Вяра, Надежда и Любов и т.н. Купонът не пропуснаха и водещият на "Сделка или не" Румен Луканов със съпругата си, както и Дим Дуков, хубавиците Гергана Гунчева, Таня Карабелова, Юлияна Кънчева и Диана Любенова. Честта на Нова телевизия, по която предаването "Горещо" препитва известните сънародници, защитиха шефката Силва Зурлева, Лора Крумова и Галя Щърбева. Да поздравят рожденичката и екипа не пропуснаха и Марта Вачкова, Иван Гарелов и медийният експерт Георги Лозанов.                    


Прочетено: 3199 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
жажда за светлина БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Хозяин причала Аз Хамали Грийн – Пренос и Транспорт Spirit of Burgas Цвят на череша с пчели старина 7
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development