Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кирки в Мерцедеса на горски шеф



Ключови думи:
15 Март 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



Бандит заби две кирки в Мерцедес 200Д на Недко Недев - главен експерт по охрана на горите към РУГ - Бургас. Черната лимузина била паркирана пред жилището на държавния служител на ул."Македония"65. Шокираният собственик разбрал за отмъщението сутринта в четвъртък от съседите си и сам извикал полиция. Причините за инцидента, както и нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо РПУ-Бургас.

За горския било навик да оставя колата си пред кооперацията, в която живее. Никой от съседите не е чул какво се случва през нощта. Едната кирка била забита в тавана на автомобила, а с другата е направена дупка по предния капак, но самата тя е била намерена встрани.

Инцидентът най-коментираната тема в града от четвъртък насам. Никой не можеше да си обясни мотива на апашите. “Невероятно хубаво семейство са - интелигентни, приятни хора. Добри съседи, нямат проблеми с другите живеещи тук. Сутринта като видях какво е станало и си махнах колата оттук. Вече няма да я оставам пред сградата", каза Веселина Димитрова, която живее в същата нова кооперация.

Семейство Недеви живее в луксозната жилищна сграда от няколко месеца. Съпругата на горския е директор на детска градина в Карнобат, синът му е управител на магазини “Джеф" в Бургас, а дъщерята - студентка.

Недев отказа да коментира инцидента. Той не пожела да каже дали е получавал заплахи и дали има предположение кой може да стои зад отмъщението.

От две години забитите сечива в автомобилите станаха един от най-разпространените начини на предупреждение за накърнени интереси. Първият, който намери аудито си със забити 7 кирки в нея бе Здравко Донев - Капона през 2005-а. Срещу него се води дело за незаконно продадена къща на ул."Републиканска". Имотът се оценява на 250 хил.евро.

Oт Боряна Тенчева Снимка Тодор Ставрев

































Прочетено: 1934 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
моите цветя Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Списание Влъхвите Община Бургас димитров ден Конкурс прическа Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 Стара църква в Созопол моят изгрев
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development