Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кирки в Мерцедеса на горски шеф



Ключови думи:
15 Март 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор



Бандит заби две кирки в Мерцедес 200Д на Недко Недев - главен експерт по охрана на горите към РУГ - Бургас. Черната лимузина била паркирана пред жилището на държавния служител на ул."Македония"65. Шокираният собственик разбрал за отмъщението сутринта в четвъртък от съседите си и сам извикал полиция. Причините за инцидента, както и нанесените щети са в процес на изясняване от служители на Първо РПУ-Бургас.

За горския било навик да оставя колата си пред кооперацията, в която живее. Никой от съседите не е чул какво се случва през нощта. Едната кирка била забита в тавана на автомобила, а с другата е направена дупка по предния капак, но самата тя е била намерена встрани.

Инцидентът най-коментираната тема в града от четвъртък насам. Никой не можеше да си обясни мотива на апашите. “Невероятно хубаво семейство са - интелигентни, приятни хора. Добри съседи, нямат проблеми с другите живеещи тук. Сутринта като видях какво е станало и си махнах колата оттук. Вече няма да я оставам пред сградата", каза Веселина Димитрова, която живее в същата нова кооперация.

Семейство Недеви живее в луксозната жилищна сграда от няколко месеца. Съпругата на горския е директор на детска градина в Карнобат, синът му е управител на магазини “Джеф" в Бургас, а дъщерята - студентка.

Недев отказа да коментира инцидента. Той не пожела да каже дали е получавал заплахи и дали има предположение кой може да стои зад отмъщението.

От две години забитите сечива в автомобилите станаха един от най-разпространените начини на предупреждение за накърнени интереси. Първият, който намери аудито си със забити 7 кирки в нея бе Здравко Донев - Капона през 2005-а. Срещу него се води дело за незаконно продадена къща на ул."Републиканска". Имотът се оценява на 250 хил.евро.

Oт Боряна Тенчева Снимка Тодор Ставрев

































Прочетено: 1930 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
залез Машините на Леонардо Първа копка Странджа АЗ ПЕПИТА Залез Флора Бургас 2009 Созопол Az sym ot Burgas Вече съм голяма
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development