Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Политици пеят "Говори ми нежно" за ЧРД на журналисти



Ключови думи:
01 Март 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

И заради двама видни именяци на Тодоровден хайлайфът препълни "Пето авеню"

Новата история на градския елит от последното десетилетие вписа невиждано и нережисирано събитие от нощта на 23-и срещу 24-и февруари. Съвпадението беше тройно и получи старт     малко преди полунощ със завършека на два мегапразника. Първият - 9-ия рожден на "Местен 24 часа", който събра цвета на     журналистическата гилдия, бизнеса, политиците и артбохемата в стайл-кафе "Натали" на интерхотел "България". Вторият - 70-годишния юбилей     от зараждането на Ротарианското движение в Бургас, който пък течеше етаж по-горе в основния ресторант на същия хотел. За протоколното тържество на рицарите на благотворителността, чийто президент тук е д-р Димитър Енчев, бяха дошли високи гости от Германия, Гърция и Сърбия. Познавачите на нощния живот сред събраното накуп светско общество от двете нива на хотела, се оказаха доста над очакваното и почти едновременно се отправиха към пианобар "Пето авеню".

Ъндърграунд купонът, който се завихри, няма аналог по числеността и активността на участниците, отчетоха на следващия ден светските хроникьори.                                            

    В първите минути от паметната събота на върха се оказаха бележитите именяци     -     Тодор Ставрев, титан на бургаската художествена и репортеска журналистика и юристът- общински съветник Тодор Стамболиев. За двамата прозвуча прочувствената "Нека да бъде" на "Бийтълс" и вдигна от масите разположилите се с кубински пури и с чаши "Лагаволин" големци.

Във вихъра на всеобщото празненство блестяха няколко брачни двойки, сред които топадвокатът Росен Кожухаров и нежната му половинка Даниела, депутатът Румен Ангелов също беше с шеметнокрасивата си съпруга, както и босът на "Пиргос стил" Радостин Дачев.

За първи път шефката на "Парти сървиз" Христина Секлемова пропусна да бъде сериозна и грееше с целия си чар по причина, че дизайнът в залата не зависеше от личната й намеса. Сред vip-обществото бяха още общинските съветници воеводата Георги Дракалиев и хотелиерът Димчо Грудев, както и една от шармантните бизнесдами Кина Шереметиева.        

Гвоздеят в програмата обаче беше изпълнението на общинския съветник Бенчо Бенчев - "Парла пиу пиано, е нессуно сентира"/Говори ми по-нежно за любовта/. Оказа се, че Бенчев разбира не само от лъскави лимузини, зърнен бизнес и благотворителност, но и че виртуозно имитира певческите способности на Джани Моранди. Макар, че опити да изкарат в хор докрая канцонетата направиха доста от джентълмените, Бенчев ги "заби" с перфектен италиански и разтопи сърцата на журналистките от най-голямата маса - тази на "24 часа" и компания. Поздравът му беше и за     колежката му в Общинския съвет Малина Стратиева.            

От Катя Георгиева


Прочетено: 2525 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският кей Spirit of Burgas Конкур глазами зрителя Подводен свят моите цветя Бургас, ФЛОРА 2008 xx Париж - моста на Александър 3-ти Летния театър на Бургас Пристанище Созопол Слънчев бряг не е само строителен обект
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development