Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Дават на Ивана "мегазвезда"



Ключови думи:
10 Февруари 2007, Събота


Източник: вестник Фактор

Купонът след награждаването в НДК ще е в "Планета Пайнер клуб"

Фолкдивата Ивана ще отнесе най-големия приз на предстоящите пети годишни награди на "Планета", довериха издателите и от "Пайнер". На грандиозно шоу на 22 февруари в зала номер едно на столичния НДК айтозлийката ще бъде обявена за най-успешната певица за първите пет години на музикалната телевизия. Заедно с това тя ще получи и уникална мегазвезда. Стилизираната шестдесет сантиметрова позлатена звезда е дело на склуптура Андрей Москов и на нея са инкрустирани с релефни букви името на популярната певица. Ивана ще получи отличието     в края на тричасовия спектакъл и това ще бъде кулминацията на пищния концерт. Подобно отличие пък се дава за първи път и по регламент това е индивидуална призова категория, а присъждането и е еднократно при безспорни постижения на музикалната сцена. За петте години от старта на "Планета" един изпълнител е постигнал такъв успех и това е Ивана, отчетоха тв спецовете. Ивана е носител и на най-много награди от телевизията, общо седем.

Певицата, която отслабна драстично и демонстрира суперформа, все още не е решила с какъв точно тоалет да се появи на церемонията. Вероятно и този път тя ще направи това в последния момент.

След спектакъла в НДК купонът вече традиционно ще се пренесе в софийския "Планета Пайнер клуб", където партито със сигурност ще продължи до малките часове на следващия ден.

От Виделин Томов


Прочетено: 1914 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Йордановден 2011, Бургас - от Тина Инкубатори за люпене на яйца Кайро Ловец, авджия Градините на Версай от Бутик Флора Бургас 2009 Лампа Предлагаме инкубатори за люпене на яйца над Ахелой ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. Хималаи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development