Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Садо-мазо и порно игри “оргамотяват” безнаказно децата



Ключови думи:
10 Февруари 2007, Събота


Източник: вестник Фактор

Достъпът до всички извръщения е неограничен, червените точки на СЕМ трябва да влязат в Интернет

Повод за тази статия беше влизане на автора в компютърен клуб, за да изпрати бърз и-мейл. Посетителите на клуба - от 8 до 14 годишни деца, изобщо не забелязаха, че влиза възрастен. Те бяха погълнати изцяло от това, което става на екрана. Авторът се стресна и се сконфузи. Те не. Дори след като го видяха, продължиха да се взират като хипнотизирани в гледката.

Проверка как малолетните се добират до такива “образователни” програми показа, че това просто е елементарно. Достатъчно е да се напише в най-голямата търсачка Гугъла     думата порно или секс и изскачат над 30 страници с линкове, в които можеш да намериш каквото ти душа иска.

Единственото условие да влезеш е да декларираш, че си над 18 години. Декларацията става единствено чрез натискането на команда йес.     Просто и ужасно, едновременно. Сайтът си вързва гащите, като пише, че е забранено за деца, но не прави нищо, за да ги спре. Така малчуганите попадат на рая от порното, хомосексуализма, извращенията и всичко, за което родителите-пуритани не могат и да се сетят.

Само с едно кликване в Интернет, можете да видите на живо порно-филми, да се включите в безброй чуждестранни телевизии, които излъчват нон стоп             хард програми, да сте един от участниците в секса, като с мишката управлявате едната кукла и я карате     да прави каквото вие искате на другата. Най-безобиден е оралният секс, който буквално вали от всеки подобен сайт. Следва го маструбирането. Сластни актриси си докосват сами и издават нечовешки звуци на похот, извиват се, стенат...Аналният секс е нещо нормално вече и е даден с всички подробности на екрана, придружен от охкане и пъшкане.

Без никакъв проблем децата могат да се доберат и до чисто голите снимки на почти всички актриси или обикновени проститутки. Самите проститутки пък са си направили сайтове и в     тях са пуснали филмчета, в които нагледно показват какво могат да направят на клиента и начините, по-които ще го направят щастлив. А начините са толкова вулгарни, че всеки нормален човек би се стреснал . Има и клипове на български семейства, които са се снимали как правят секс и предлагат да други двойки да се веселят заедно. Шегобийци или порноманяци са заснели собствените си полови органи и ги предлагат в вниманието на всеки, който има достъп до интернет в света.

Най-фрапиращо обаче е, че децата могат да се натъкнат на порно и без да искат. Има специализирани сайтове за игри. И там, наред с “Заяка и Охлюва”, “Междузвездни войни”, “Бойците от Манастира” има и раздел “игри за възрастни”. От често любопитство малчуганите могат да кликнат с мишката да видят на какво си играят възрастните. И изведнъж попадат на отлична анимация, в която героите са чисто голи. Те стенат, охкат, правят любов по различни начини, като тези процеси могат да се управляват и детето само да се превъплъти в единия герой. Отново следва добре анимиран анален, орален и всякакъв секс. Огромни фалоси пронизват едрогърдести девойки, които стенат от наслада, а после пък девойките обслужват притежателя на фалоса. Намират се и извратени игри, в които можеш да вържеш партньора с белезници, да го шибаш с камшик, по екрана започва да се лее кръв, да използваш всякакви предмети, които да задоволят жената или желанието ти за перверзен секс.

Как можем да опазим децата от откровеното порно и пошлост? Как може да бъде забранен достъпа им до такива сайтове. Начини сигурно има. А законодателите, вместо да разглеждат учебниците дали не съдържат нещо заплашващо крехката детска психика, нека постоят поне един ден в Интернет. Тогава ще си отговорят на много въпроси. Откъде наистина идва детското насилие, какво го провокира, защо има толкова малолетни проститутки и най-вече да вземат мерки да спрат това. Защото в противен случай убийствата и насилието ще продължат.     И за тях няма нужда несправедливо да се обвинява телевизията и вестниците. Подбудителите са на друго място....                    

От Илонка Иванова


Прочетено: 21057 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Декабрь 2017 года Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО ШПАКЛОВАНЕ И БОЯДИСВАНЕ STORCH-AIRLESSCO SL1100 Небе ПЕПИ КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС Фонтаните на Град Монтата-BG Парк в Бургас, Младежки дом Приятелки в три цвята xx
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development