Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Младежкият дом в Камено става РПУ



Ключови думи:
30 Ноември 2006, Четвъртък


Автор: Силвия Шатърова
Източник: вестник Фактор



В тази сграда ще се намира бъдещото РПУ



    Бившият Младежки дом в центъра на Камено ще стане РПУ, това решиха вчера общинските съветници на свое заседание. Кметът Димитър Которов     и работна група от Областна дирекция “Полиция” трябва да разработят идеен проект за ремонта на сградата и да изчислят каква сума ще бъде необходима за това. В бюджета на общината за следващата година ще бъдат заложени средства за реконструкцията на Младежкия дом. Дотогава общинската аптека, която се намира в сградата, трябва да бъде преместена.     Решението бе гласувано с 15 гласа “За”, единственият проблем, който съществуваше, е аптеката, която е разположена в сградата. “По принцип не можем да съжителстваме с други учреждения”, заяви зам. -директорът на Областна дирекция “Полиция”, главен комисар     Георги Желев, който присъства на самото заседание. Съветниците гласуваха принципно да започне процедурата по даряване на сградата за нуждите на полицейско управление.     150 000 лева за техническа обезпеченост     на помещенията трябва да задели Министерство на вътрешните работи, самата реконструкция ще е задължение на общината. Сградата, която ще бъде дарена,     е с разгърната площ от 1000 кв. м. Събитието е от изключителна важност за Камено, тъй като досега функционираше само полицейски участък, който отговаряше за града и 12- те села.

Няколко поредни години градоначалникът алармираше институциите за необходимостта от откриването на РПУ в Камено.



    “Със старта на процедурата ще се осигури по- голяма сигурност за жителите и ще се подобри обслужването им, тъй като ще бъде открит и административен отдел”, заяви кметът Димитър Которов.    



    Досега общината попадаше на     територията на     Трето РПУ, което се намира в Бургас, а в Камено имаше само полицейски участък. Служителите на Трето РПУ ще бъдат преместени в Камено, заяви още главен комисар Желев. Най-вероятно     останалите селища като Банево, които обслужваше Трето РПУ, ще бъдат обслужвани от останалите полицейски управления.





Прочетено: 1737 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика.. Първа пролет наближава, кокичета в двора Фонтаните на Град Монтата-BG етюд 01 казан с тръжи бургаска среща Цвете Старите бургазлии разказват Весела За Майсторите!!!!!!! майк
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development