Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Най-модерната ветеринарна клиника в региона отвори врати.



Ключови думи:
28 Септември 2006, Четвъртък


Автор: Евгения Цанева
Източник: вестник Фактор

Уеб-камери ще осигуряват 24-часова връзка между стопаните и техните любимци, настанени за лечение тук

        Собствениците на домашни любимци могат да спят спокойно - техните питомци ще бъдат преглеждани и лекувани в условия, за каквито повечето хуманитарни здравни заведения не могат и да мечтаят. VIVAVET - така се нарича новата ветеринарна клиника, събрала под един покрив аптека и хранителен щанд, приемна, лаборатория, манипулационна, операционна и стационар за интензивни грижи. Намира се зад Военна болница – ж.к. „Бр. Миладинови“ 134-А и отговаря на     всички изисквания на Закона за ветеринарно–медицинска дейност (в сила от 2 май 2006г.). Домашните любимци, които за пръв път прекрачват прага на VIVAVET, се вписват в електронната картотека на клиниката и от този момент те не са случайни посетители, а пациенти с база данни, която позволява да се проследява състоянието им във всеки един момент.     Във VIVAVET ви очакват специалисти с опит и умения, натрупани в Швейцария и Русия /Москва/, чието мото е „Ние се грижим!“. Клиниката е оборудвана със съвременна медицинска     диагностична апаратура, позволяваща точно и експресно поставяне на диагноза и извършване на профилактични прегледи. На разположение на ветеринарните лекари са електронни апарати за биохимичен анализ на кръв /тук се изследват 22 кръвни показателя/, ултразвуков апарат /видеозон/ и др. В клиниката се извършва още пълен анализ на урина, общ морфологичен анализ на кръв /броене на левкоцити, еритроцити, бяла кръвна картина, хемоглобин, СУЕ/, както и изследване на кожата и космената покривка и паразитологичен статус - анализ за чревни, кожни, кръвни паразити. Тук се извършват и операции, оказва се родилна помощ и стоматологични манипулации. В зависимост от състоянието, пациентът може да бъде приведен в стационара за интензивни грижи и лечение. Той е оборудван с подходящи по размер клетки, при удобни условия, в него животните се възстановяват под 24-часовото наблюдение и грижи на ветеринарните лекари. В перспектива се предвижда използването на web-камери, чрез които собствениците ще могат денонощно да наблюдават своите любимци.



        В аптечния сектор всеки може да получи професионална помощ и съвет, а за стопаните, отглеждащи бройлери, носачки, зайци и щрауси се изготвят и профилактични програми. Аптеката разполага с богат асортимент медикаменти и ваксини на български и чужди производители, а в сектора за храни се предлагат богат избор сухи и консервирани храни - от най-масовия до най-високия клас, както и аксесоари за домашни любимци. За животни, подложени на специален хранителен режим, тук ще намерите пълна гама храни на Royal Canin, Purina и Pro Plan за здравословно хранене и лечебни при чернодробни заболявания, диабет, стомашно-чревни проблеми, бъбречна недостатъчност, заболявания на пикочоотделителната система, алергии и др. Аналогичен асортимент храни и медикаменти се предлага и в още един обект от веригата VIVAVET – това е ветеринарната аптека в ж.к.”Славейков” - Търговски център „Престиж”.



Повече информация можете да получите от сайта на VIVAVET- www.vivavet.net или на тел. 810 760.



Прочетено: 3284 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Дружинката Кръст за Бургас Лалета от Бутик Флора Бургас 2009 Кукерски карнавал гр. Разлог 2015  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Малката Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД КАМЕРА Старите бургазлии разказват Созопол Несебър
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development