Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Петък, 23,00: отваря хитклуб “Вселена”



Ключови думи:
28 Септември 2006, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Веригата “Куул плейс” показва тази нощ на младите поредния си професионален продукт

Стойновски: менажирането на увеселителните заведения в Бургас съм поверил на най-добрите в този бранш



        Попфолккупонът на лятната крайбрежна “Вселена” се мести на ново култово място в бившето кино “Септември” и ще замени “Галакси” в започващия зимен сезон. Тази нощ, точно в 23,00 ще отворят вратите на напълно обновената зала,към която водят стълби с огледални стени,     тя е станала неузнаваема - с космически дизайн, нови два барплота, пилони, на единия от които топлесгърлите ще играят заедно с клиентите, докато те отпиват питието си. Цените са достъпни, а сигурността на купонджиите е поверена на фирма с дългогодишен опит в охраната.



        Хитклубът е последния професионален продукт на нашата верига увеселителни заведения     и стана факт със съдружието на “Хит тиймс”- Варна, по-специално на нейния представител Пламен Троански, под чието ръководство ще се менажира, съобщи Ваклин Стойновски, собственикът на “Куул плейс” -     компанията с най-мащабен бизнес в Бургас в тази област. Тя започна с първото звено преди седем години - “Гада”, която дълго време беше ненадмината по посещаемост, последваха “Вакуум”, “Дабъл”, “Текила” и “Палмбийч”.



        В началото     те се стопанисват в съдружие със Стоян Ников – бургазлията, който заедно със Стойновски внедри     тук ноухауто със светлинните ефекти и вътрешния дизайн след продължителни проучвания на вкусовете на младите хора в САЩ.



        Години по-късно тези бургаски дискотеки служиха     като еталони за подобни заведения в Слънчев бряг и Варна, техни копия се появиха дори и в столицата като пример на конкуренцията за най-доброто, което се търси от почитателите на купона.



        За ценителите на изисканата обстановка, фоновата музика и идеалната кухня,     веригата стопанисва ресторант “Луксор” на бул.”Булаир” в съдружие със собствениците на популярното софийско заведение “Под липите”.



        Перла в короната на “Куул плейс” обаче е стайлкафе “Натали” в интерхотел “България”, където се покриват вкусовете на различни поколения и претенции – от Зимната градина с къта за майки с деца до още три интериорни ансамбъла и открита лятна фасада.





Спецовете на “Динакорд” - най-добрите в саунда приключиха вчера монтажа с ефектите, в 23,00 тази нощ дискотеката ще посреща първите с перфектна организация и достъпни цени



        “Занимавам се основно с финансирането на този род начинания, а поверявам ръководството и цялостното стопанисване на своите партньори, които гарантират освен за качествения саунд, хитовите изпълнения, достъпните напитки, програмата, още за дискертната и надеждна охрана, както и за пълното спокойствие на гражданите, които живеят в близост до тези типично младежки заведения”, заключи Стойновски.



        За обезшумяването на “Палм бийч” и “Текила” преди две години веригата е     похарчила 200 хил.лв. Малко известно е, че “Текила” е единствената открита лятна дискотека по българското Черноморие, където работят климатици, за да бъде комфортно за клиентите.





Снимки: Митко Димитров


Прочетено: 2306 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Морска градина Бургас Парк в Бургас, Младежки дом аз Конкурс прическа Бургас 2009 аз  като бебе с майка ми кафето ми лека вечер аз АЗ ПЕПИТА Аз с майка и татко моите цветя витраж3
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development