Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

“Петрол” АД откри модерна бензиностанция в центъра на Бургас



Ключови думи:
07 Септември 2006, Четвъртък


Автор: Румяна Емануилиду
Източник: вестник Фактор



    Петрол” АД откри миниатюрна хай-тек бензиностанция в самия център на Бургас. Модерното съоръжение е произведено по иновативен метод. Това обясни главният директор “Търговия и маркетинг” на дружеството Иван Костадинов, който заедно със заместник-кмета на Бургас Васил Караманов преряза в понеделник лентата.

    Обектът е оборудван с високотехнологични екстри като информационно-рекламни плазмени екрани и КИОСК терминали. Те дават възможност на клиентите да ползват Интернет, да прегледат електронната си поща и дори да си платят сметките за ток, вода и други комунални услуги по всяко време на денонощието.

    В него се продават безоловни автомобилни бензини, Евродизел и най-богатата гама български и вносни моторни и трансмисионни масла, спирачни и охлаждащи течности, автокозметика, авточасти и аксесоари.

    В търговския обект има магазин, където клиентите могат да си напазаруват на кредит и с отстъпка. Освен авто-аксесоари се предлагат и над 1000 артикула на водещите български и световни производители на хранителни стоки, персонална козметика, подаръци, аксесоари, вестници, списания и др.

    “Петрол” АД разполага с най-голямата мрежа от 483 бензиностанции на територията на цялата страна. До края на 2005 г. дружеството реконструира 120 от своите търговски обекти и се утвърди като компанията, притежаваща най-голям брой модерни бензиностанции от съвременен европейски тип у нас.

    Изграждането на модерния обект в Бургас е част от втория етап от амбициозната инвестиционна програма на “Петрол” АД, в рамките на който до края на 2008 г. по този начин ще бъдат реконструирани още 80 бензиностанции.



Прочетено: 1907 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Инсталация Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Бургас, ФЛОРА 2009 Извор на Марина река Aerogara Byrgas моят изгрев Дива свиня зад решека Spirit of Burgas пазач Приятелки в три цвята
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development