Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Слави Трифонов празнува ЧРД с Орхан Мурад



18 Октомври 2004, Понеделник


Автор: Burgas Info



Орхан Мурад ще бъде специалният гост за рождения ден на Слави Трифонов днес, 18 октомври. Големият певец ще гостува в шоуто му по bTV тази вечер. Той се връща от Турция специално заради празника на приятеля си, тъй като в южната ни съседка е на преговори за издаването на новия си албум на турски език, както и промо-турне на спектакъла, който го съпътства.
Орхан Мурад ще гостува в актуалната рубрика на шоуто "Една истинска история от...". Темата ще бъде за драматичната развръзка от любовта му с жената, която го ограби и го остави без една стотинка на улицата. Кралят на баладите ще разкаже и за съдбоносната среща със съпругата си Шенай, с която наскоро отбелязаха две години от сватбата си. От щастливата им любов се роди малката Сузан, тя също ще бъде в студиото на "Шоуто на Слави".
Орхан Мурад ще подари на Слави Трифонов компактдиск с новия си албум "Dunya guzeli" ("Красавицата на света") и ще разкаже любопитни подробности около създаването му. Освен че ще му изпее прочутото "Happy Birthday", той ще поздрави приятеля си и с една от най-красивите си балади "За майката на моето дете". След шоуто компанията ще се пренесе в елитно столично заведение, но от съображения за сигурност запазиха в тайна името му.


Прочетено: 3208 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Курсове по Регресивна Терапия в Институт за Регресивна и Реинкарнационна Терапия – Уъркшопове – Индивидуални сесии по регресия Първа копка Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Родното небе ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА Пристанище Приморско ФОН Конкурс прическа Бургас 2009 pepi Wall! Декоративната кула до хотел
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development