Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Дневен ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас



04 Декември 2010, Събота



Дневен ред за предстоящото заседание на Общински съвет - Бургас, което ще се проведе на 09.12.2010 г. /четвъртък/ от 10:00 часа, в сградата на Областна администрация - Бургас

1.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас относно: Даване на съгласие за участие на Община Бургас с проектопредложение за финансиране на Проект „Красива България” на Министерството на труда и социалната политика.
 
2.Докладна записка от Атанаска Николова – зам.-кмет „Евроинтеграция и екология” Община Бургас
относно: Даване на съгласие на Община Бургас за кандидатстване по Оперативна програма "Регионално развитие 2007-2013", Приоритетна ос 3: Устойчиво развитие на туризма, Операция 3.1 Подобряване на туристическите атракции и свързаната с тях инфраструктура и осигуряване на финансов принос.
 
3.Докладна записка от Атанаска Николова – зам.-кмет „Евроинтеграция и екология” Община Бургас
относно: Даване на съгласие за подаване на проектно предложение "Изграждане и функциониране на областни информационни центрове" по Оперативна програма "Техническа помощ", с Управляващ орган Министерски съвет.
 
4.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Даване на съгласие за процедиране на ПУП- Парцеларен план за трасе на обект " Свързващ електропровод Въздушна линия 110 kV от подстанция "Енерджи 5" 20/110 kV в поземлен имот №000236, землище с. Дрянковец, Община Айтос, преминаващо през територията на Община Бургас и предварително съгласие за промяна предназначението части от имоти за проектиране на стъпки на носещи конструкции (ЖР стълбове).
 
5.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно:Актуализация на бюджета за 2010 г.
 
6.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредбата за определянето и администрирането на местни такси и цени на услуги на територията на Община Бургас, приета от Общински съвет - Бургас на 19.03. 2003 г . с последващи изменения и допълнения.
 
7.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бурга
относно: Определяне размера на местните такси и цени на услуги и права предоставени от Община Бургас, на базисните наемни цени и на размерите на такса битови отпадъци за 2011 г.
 
8.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба за условията, реда и критериите за финансово подпомагане на спортните клубове в Община Бургас, приета с Решение на Общински съвет - Бургас по т.8, Протокол № 30/21.01.2010 г.
 
9.Докладна записка от Семир Хусеин Абумелих – Председател на Комисията за разглеждане предложения проект на Наредба запреместваемите обекти и рекламната и информационна дейност натериторията на Община Бургас
относно: Приемане на Наредба за преместваемите обекти за търговски и други обслужващи дейности и елементите на градско обзавеждане на територията на Община Бургас.
 
10.Докладна записка от Семир Хусеин Абумелих – Председател на Комисията за разглеждане предложения проект на Наредба запреместваемите обекти и рекламната и информационна дейност натериторията на Община Бургас
относно: Приемане на Наредба за рекламната и информационна дейност на територията на Община Бургас.
 
11.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно:Приемане на планове за одитна дейност на Дирекция "Вътрешен одит" - стратегически план за периода 2011 - 2013 год. и годишен план за 2011 год.
 
12.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Допълване на списъка от обекти по проекта за Саниране и въвеждане на мерки за енергийна ефективност към Фонд "Енергийна ефективност".
 
13.Докладна записка от групата общински съветници на ПП „АТАКА”
относно: Постепенно преоборудване на детските заведения на територията на Община Бургас с електроуреди от висок клас на енергийна ефективност.
 
14.Докладна записка от групата на общинските съветници на ПП „АТАКА”
относно: Удостояване със званието "Почетен гражданин на гр. Бургас" на Стоян Йорданов Памуков.
 
15.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Увеличаване на капацитета на Кризисен център за помощ и подкрепа на жертви на насилие, финансиран като държавно делегирана дейност.
 
16.Докладна записка от инж.Диян Славов - Общински съветник и Председател на Надзорния съвет на Агенция за приватизация и публично - частно партньорство
относно: Изменение на чл.7, т.8 и т.9 от Правилника за дейността на Агенция за приватизация и публично - частно партньорство - гр.Бургас.
 
17.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Създаване на Общинско предприятие „Чистота еко”.
 
18.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Структурни промени в "Други дейности по културата"- Обособяване на нова структура "Културен център Морско казино с открита естрада"Охлюва".
 
19.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно:Предложения за годишна програма за развитие на читалищната дейност за 2011 година в 27 - те читалища на територията на Община Бургас съгласно изменение и допълнение на Закона за Народните читалища обнародван в бр.42 от ДВ от 05.06.2009 г.
 
20.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Приемане на решение за отправяне на искане за предоставяне в собственост от страна на държавата на имот - държавна собственост находящ се в гр. Бургас.
 
21.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно:Промяна статута на имот в к-с "Зорница" бл.46, актуван с Акт № 4487/22.04.2008 г. за публична държавна собственост, предоставен за управление на Министерството на образованието, младежта и науката за нуждите на ПГСИ "П.ПЕНЕВ" - Бургас, от държавна в общинска собственост.
 
22.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Отдаване под наем на части от имот частна общинска собственост, намираща се в поземлен имот с идентификатор 07079.820.255, представляващ незастроен имот за спортен обект, чрез провеждане на публично оповестен конкурс.
 
23.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно:Отдаване под наем на части от имоти публична общинска собственост, чрез провеждане на публично оповестен конкурс.
 
24.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно:Отдаване под наем на обособени части от имоти – публична общинска собственост, чрез публичен търг с тайно надаване.
 
25.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Определяне на оценка на земя, находяща се в кв. Банево, гр.Бургас на физическо лице, с учредено право на ползване, по реда на §29 от ПРЗ към ЗИД на ЗСПЗЗ (ДВ бр.13 от 2007г.).
 
26.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Прекратяване на съсобственост между Община Бургас и физическо лице в УПИ XIX-391, в квартал 30 по плана на с.Рудник - с.Черно море, Община Бургас, чрез продажба частта на общината.
 
27.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Прекратяване на съсобственост между Община Бургас и физическо лице в ПИ с идентификатор 07079.830.70 по КК на гр. Бургас, идентичен с УПИ I-общ. в кв.15 по плана на кв.Крайморие, гр. Бургас, чрез изкупуване на общинската идеална част.
 
28.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Прекратяване на съсобственост между Община Бургас и „Владвик” ООД ,в УПИ VI-586, кв.13, по плана на кв. Ветрен, гр. Бургас, чрез продажба на общинската идеална част.
 
29.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Прекратяване на съсобственост между Община Бургас и Георги Желязков Гочев, в УПИ XLIX-69, кв. 6, по плана на в.з."Боровете", кв.Банево, гр. Бургас, чрез продажба на общинската идеална част.
 
30.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Продажба на поземлен имот с идентификатор по КК 07079.820.794 (УПИ III - 610, кв. 50 по плана на кв. Сарафово), гр. Бургас, на лица придобили право на строеж, върху държавна земя до 13 юли 1991 г.
 
31.Докладна записка от инж. Диян Славов - Общински съветник и Председател на Надзорния съвет на Агенция за приватизация и публично - частно партньорство
относно: Определяне на нова начална тръжна цена за продажба на общински имот: Обособен обект - почивна база (собственост на "Благоустройствени строежи" ЕООД), находяща се в лесопарк "Росенец", гр. Бургас съгласно чл.3, ал3, т.2 от Закона за приватизация и следприватизационен контрол /ЗПСК/ и чл.6, ал.1 от Наредбата за търговете и конкурсите.
 
32.Докладна записка от инж. Диян Славов - Общински съветник и Председател на Надзорния съвет на Агенция за приватизация и публично - частно партньорство
относно: Приемане на начална тръжна цена на общински имот: Магазин, ул."Фердинандова" №49, гр. Бургас съгласно чл.3, ал.3, т.2 от Закона за приватизация и следприватизационен контрол /ЗПСК/ и чл.6, ал.1 от Наредбата за търговете и конкурсите.
 
33.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно:Одобрява Подробен устройствен план  - План за улична регулация на Промишлена зона "Юг" - гр.Бургас, в участъка от кръстовището на ул."Захари Стоянов" до ПИ пл.№ 101.
 
34.Докладна записка от общински съветници от ПП „ГЕРБ”
относно: Проектиране на път в ПЗ „Север” гр. Бургас.
 
35.Докладна записка от общински съветници от ПП „ГЕРБ”
относно: Отреждане на терен за проектиране и изграждане картинг писта в гр. Бургас.
 
36. Докладна записка от Красимир Стойчев – заместник-кмет на Община Бургас
относно: Приемане на схеми за въвеждане в експлоатация на участъци от зоната за кратковременно паркиране.
 
37.Докладна записка от Димитър Николов Николов – кмет на Община Бургас
относно: Провеждане на турнири по свободна и класическа борба за мъже и жени "Дан Колов" и "Никола Петков" на 25-27.02.2011 г. в спортна зала "Младост" гр. Бургас и "Държавно лично първенство по класическа борба-кадети" на 27 - 28.01.2011 г. в спортна зала "Никола Станчев" гр. Бургас.
 
38.Докладна записка от групата на общинските съветници на ПП „ГЕРБ”
относно: Отпускане на еднократна финансова помощ от 2000 лева на Георги Димитров Огнянов - петкратен републикански шампион по джудо и многократен шампион по самбо.
 
39.Докладна записка от Магдалена Събева Миткова – общински съветник от групата на БСП
относно: Предвиждане на финансови средства в Бюджет 2011 за възстановяване на автоспирка и подслон на пътници № 1 – Каптаж по автолиния № 32.
 
40.Докладна записка от Гинка Дянкова – общински съветник в Общински съвет-Бургас
относно: Саниране на сградата на детска градина „Ракета” в с. Твърдица, Община Бургас.
 
41.Докладна записка от група общински съветници „Независими”
относно: Възстановяване на осветлението на подлеза между ж.к. „Зорница” и ж.к. „Изгрев”.
 
42.Докладна записка от Ваклин Стойновски - общински съветник в Общински съвет гр. Бургас
относно: Ревизиране на сделка между Община Бургас и Валери Симеонов, представляваща прекратяване на съсобственост между Община Бургас и юридическо лице в имот, представляващ УПИ VI в кв. 7 по плана на к/с "Зорница" гр. Бургас, чрез продажба на общинска идеална част от имота.
 
43.Питания
 



Прочетено: 6040 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Международен Семинар на фризьорите София Конкурс прическа Бургас 2009 Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA аз БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Машините на Леонардо коте розичка университет
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development