Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Коледни промоции на ВиК- Бургас



03 Декември 2010, Петък



Бургаското дружество „Водоснабдяване и канализация” ще зарадва своите клиенти с коледни промоции. ВиК обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти от 6 декември до 30 декември на по- ниски цени. Дружеството предоставя следните възможности, по време на промоцията: - Промяна на името на титуляра насъществуваща партида ще струва вместо 30 лв. само 8 лв. без ДДС.

Бургаското дружество „Водоснабдяване и канализация” ще зарадва своите клиенти с коледни промоции. ВиК обявява кампания за актуализиране на данните на своите клиенти от 6 декември до 30 декември на по- ниски цени.  Дружеството предоставя следните възможности, по време на промоцията:
- Промяна на името на титуляра насъществуваща партида ще струва вместо 30 лв. само 8 лв. без ДДС.

- Откриване на нова партида /за сградите- етажна собственост с приложено решение на общо събрание и разрешение за ползване на сградата / - 8 лв. без ДДС.

- Напълно безплатно се предоставя възможност клиентите да коригират адреса за кореспонденция.

- Предоставя се възможност за получаване на електронна фактура, подписана с валиден електронен подпис. За целта е необходимо да предоставите валиден E-mail на адрес [email protected]. Информация за изискваните документи за смяна на име по партида и корекции в адреса, клиентите ще получат във всички центрове за обслужване на клиенти на дружеството и на сайта на ВиК-Бургас. “Откриването на нова партида или промяна на името на титуляра на тази атрактивна цена ще създаде удобство не само на нашите потребители, но и на нашата фирма, с цел по-добра комуникация между нас и нашите абонати. Така ще се допускат по-малко грешки или проблемни ситуации при отчитането на консумираната вода. Дружеството оценя важността на повишаване на качеството на комуникация за доброто обслужване, за което е необходимо пълна и точна информация в базата данни”, обясниха от ВиК- Бургас.

Услугата може да бъде извършена на следните места:

Център за работа с клиенти - гр. Бургас, кв.”Победа”, ул.”Ген. Вл. Вазов”№ 3 ет.4 и във всички офиси на Дружеството в Бургас, както и в офисите на Дружеството в следните градове на Бургаска област: Айтос, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Обзор, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе, Царево.

Повече информация на тел. 87-14-14 и 87-14-00

 



Прочетено: 4077 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Един Етнографски Музей БУРГАС Животът продължава Мебелна Фабрика ДИЕЗ Конкурс прическа Бургас 2009 аз Созопол през гората, до морето Попрошайка воробей Роза аз  като бебе с майка ми
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development