Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Шанс за младите музикални таланти на БУРГАС



02 Декември 2010, Четвъртък



Майсторски клас по пиано в Националното училище за музикално и сценично изкуство в Бургас Професор Марина Капацинская ще проведе Майсторски клас по пиано в Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" в Бургас. Обучението ще започне на 3 и ще продължи до 8 декември тази година, в сградата на учебното заведение. Курсът се провежда ежегодно и в него участват ученици от музикалните училища в страната, студенти и преподаватели. Тази година в майсторския клас ще вземат участие 17 пианиста от училищата в Бургас, Пловдив, Плевен и София.

Професор  Марина Капацинская ще проведе Майсторски клас по пиано в Националното  училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" в Бургас. Обучението  ще започне на 3 и ще продължи до 8 декември тази година, в сградата на учебното заведение.
Курсът се провежда ежегодно и в него участват ученици от музикалните училища в страната, студенти и преподаватели. Тази година  в майсторския клас ще вземат участие 17 пианиста от училищата в Бургас, Пловдив, Плевен и София.

Проф. Марина Капацинская е  преподавател в Националната Музикална Академия. Гастролирала е в Русия, Куба, Румъния, Гърция, Словакия; била е солист на всички български симфонични оркестри и на някои чужди. Участвала е в много фестивали и музикални събития.

Майсторският клас на проф. Капацинская дава възможност на учениците да се запознаят с академичното ниво на обучение, а на преподавателите – възможност за обмяна на опит и идеи. По този начин учениците  могат да черпят от опита на преподаватели-практици, да усъвършенстват образованието и изпълнителската си техника, да почувстват връзката между  учене и  сцена.

По същото време / на 3.12./ екип на НБУ, воден от проф. Румен Цонев /доктор на Парижкия университет – Сорбоната, почетен гражданин на Бургас/ ще запознае учениците с програмите за обучение и възможностите за придобиване на висше образование в НБУ.
Ръководството на Музикалното училище  има желание чрез презентациите на различните университети в страната да запознае възпитаниците си  с възможностите за висше образование и професионална реализация.
Политиката на училището   е да помогне на своите ученици в избора на учебно заведение след завършване на 12 клас, като им предостави възможно най-богатата  и полезна информация.
Миналия месец преподаватели и студенти от Национална Музикална Академия изнесоха концерт и открити уроци в училище.

За допълнителна информация:
Златина Пантелеева – Директор
НУМСИ”проф.П.Владигеров”
Тел.0893 446 843





Прочетено: 6670 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Републиканска след ремонта Несебър София от Копитото Цветя pepi фонтанът на площада Флора Бургас 2009 Финансова помощ за бедните pepita Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development