Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пети Медиен панаир Професия: Новинар



29 Ноември 2010, Понеделник



Медиен панаир “Журналисти по теория, журналисти на практика” ще се случи за пета поредна година от 29 ноември до 3 декември 2010 година. Основна тема на тазгодишното събитие във ФЖМК е “Професия: Новинар”. Едно събитие, за което вярваме, че няма нужда от подробни обяснения, защото за своите 5 издания успя да се утвърди като едно от важните и значими събития за медийния бранш, за Факултета, но най-вече за самите студенти, бъдещите... професионални комуникатори. Защото Медийният панаир е мястото на изключително важната среща между двете неделими части на журналистическата професия – теорията и практиката. В организацията на Медийния панаир всяка година включваме разнообразни формати – представяния на книги и документални филми, студентски изложби, отворени дискусии на актуални медийни и обществени теми, научни конференции и най-популярната част сред студентите – представянията на медиите. Форумът традиционно ще се проведе в сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, а организатори на проявата са Фондация “За ново партньорство в журналистиката” и PRoPR Агенция. В тазгодишния юбилеен панаир имаме много нови формати, изненади и специални гости. Официалният старт на петия Медиен панаир ще бъде даден с дискусията "Професия: Новинар". Очакваме ви точно в 11.00 в зала 13 на ФЖМК.

Медиен панаир “Журналисти по теория, журналисти на практика” ще се случи за пета поредна година от 29 ноември до 3 декември 2010 година. Основна тема на тазгодишното събитие във ФЖМК е “Професия: Новинар”.

Едно събитие, за което вярваме, че няма нужда от подробни обяснения, защото за своите 5 издания успя да се утвърди като едно от важните и значими събития за медийния бранш, за Факултета, но най-вече за самите студенти, бъдещите... професионални комуникатори. Защото Медийният панаир е мястото на изключително важната среща между двете неделими части на журналистическата професия – теорията и практиката.

В организацията на Медийния панаир всяка година включваме разнообразни формати – представяния на книги и документални филми, студентски изложби, отворени дискусии на актуални медийни и обществени теми, научни конференции и най-популярната част сред студентите – представянията на медиите.

Форумът традиционно ще се проведе в сградата на Факултета по журналистика и масова комуникация на Софийския университет “Св. Климент Охридски”, а организатори на проявата са Фондация “За ново партньорство в журналистиката” и PRoPR Агенция.

В тазгодишния юбилеен панаир имаме много нови формати, изненади и специални гости.

 



Прочетено: 3218 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мой хороший знакомый из Бургаса Нова професия Пътна помощ - ADAC моите цветя Флора Бургас 2009 Бургаски залез.JPG Фонтаните на Град Монтата-BG Йордановден 2011, Бургас - от Тина Пристанище Приморско Мото клуб
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development