Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Обществен превозвач в Бургас вдига цената с 10 стотинки. 69 автобуса в Бургас са готови за зимата



27 Ноември 2010, Събота



Обществен превозвач в Бургас вдига цената с 10 стотинки. 69 автобуса в Бургас са готови за зимата. Всички проверени МПС отговарят на изискванията за техническа безопасност и работа в есенно – зимни условия, в т.ч. гуми в подходящо за зимни условия състояние, работещи светлини за нощно и мъгливо време, парно отопление и чистачки за предно стъкло.

Обществените превозвачи „Бургасбус” и „Комфорт” са готови за зимата
* Билетът за маршрутка става с 10 стотинки по-скъп

На 24 и 25 ноември общински инспектори и служители на ИА „Автомобилна администрация” извършиха проверки на фирмите, обслужващи градския транспорт на Бургас – „Бургасбус” ЕООД и „Комфорт” ООД. Те обхванаха общото техническото състояние на автопарка им - гуми, парно отопление, светлини, чистачки, общ външен вид. Проверени бяха 69 автобуса, обслужващи общинската транспортна схема чрез четири автостанции и едно тролейбусно депо.
Всички проверени МПС отговарят на изискванията за техническа безопасност и работа в есенно – зимни условия, в т.ч. гуми в подходящо за зимни условия състояние, работещи светлини за нощно и мъгливо време, парно отопление и чистачки за предно стъкло.                           
Междувременно от фирма „Комфорт” ООД съобщиха, че от 1 декември тази година вдигат цената на билета с 10 стотинки и той вече ще струва 1.10 лв. Като причина се посочва повишената цена на горивата и завишените разходи за обслужване на 1 пътник.




Прочетено: 4013 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Гараж на село Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик Бургас., ФЛОРА 2008 Международен Семинар на фризьорите София Под И Над Бургас, Богориди, 2003 Pepi След баня камини ЕЛЕКТРИЧЕСКИ Стилът на знаменитостите Морска градина Бургас Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development