Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Медали за България донесоха бургаски състезатели по ушу



26 Ноември 2010, Петък



За пореден път бургаските състезатели по у-шу от спортен клуб “Бей Син” – Бургас завоюваха за България златни медали и купа по време на участието си в Четвъртия Средиземноморски Шампионат за Световната Купа по ушу. България беше представена и в съдийския апарат. За международен съдия от най-висок клас в шампионата беше избран Димитър Тодоров, който е треньор и международен съдия от спортен клуб “Бей Син” – Бургас.

За пореден път бургаските състезатели по у-шу от спортен клуб “Бей Син” – Бургас завоюваха за България златни медали и купа по време на участието си в Четвъртия Средиземноморски Шампионат за Световната Купа по ушу.

Страната ни за първи път участва в този шампионат, а резултатът на финала му е 2 златни, 2 сребърни и 1 бронзов медал и Купа за България.

Първенството се проведе в град Катания, Италия. Представителите на Националния ни отбор по УШУ бяха Камелия Колева от спортен клуб “Бей Син” и Памела Саркисян от СК “Мей Хуа” – Варна.

България беше представена и в съдийския апарат. За международен съдия от най-викок клас в шампионата беше избран Димитър Тодоров, който е треньор и международен съдия от спортен клуб “Бей Син” – Бургас.

В престижния средиземноморски участваха най-добрите състезатели на клубове от 12 държави.

Източник:  Дарик радио


Прочетено: 3324 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският мост Кукерландия 2011, Ямбол газ моите цветя Европейка Община Бургас xx pepi тръби жажда за светлина Водна топка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development